≫ 

U Beogradu pronađena tri beživotna tela: Dva su u fazi raspadanja, uzroci smrti još nepoznati

Tela su pronađena u razmaku od sat vremena

  • 7
Les, mrtvak, mrtvacnica, mtrav covek

Foto-ilustracija: Shutterstock

Tri beživotna tela pronađena su danas na različitim lokacijama u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. Policija navodno nije uočila ništa sumnjivo u tri smrti.

Prema našim informacijama, prvo telo uočeno je malo pre 12 na železničkoj stanici u Resniku, pored pruge i bilo je u fazi raspadanja. Kako "Telegraf" saznaje, reč je o starijoj osobi, a telo je poslato na Institut za sudsku medicinu. 

Sat kasnije, još jedno telo, u istom stanju, nađeno je u stanu na Paliluli. Muškarcu je navodno pozlilo u stanu nakon čega je preminuo.

Kako je Telegraf.rs saznao, treće telo pronađeno je u stanu u Borči, i u pitanju je muškarac (35). Prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije se radi o prirodnoj smrti i nema tragova nasilja. Muškarac je navodno preminuo posle teške bolesti.

Kako nam je rečeno, on je ovde živeo kao podstanar, ali se dva dana nije pojavljivao, pa su stanodavci ušli da vide gde je.

Video: Snimak stana u Vranju gde je nađen leš, širi se nesnosan smrad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA