"Nervira ih kao pojava, a šiške su joj raspad sistema": Vršnjačko nasilje nad devojčicom u Maloj Krsni

- Ustanovljeno je da ima iščašenje viličnog zgloba, koji je vratio mikrofacijalni dečji hirurg na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Ne sme i ne može da jede od bolova, može samo kašasto i na slamčicu, a i to odbija - navodi majke devojčice

Komentari

 • Y

  Drzava ako uopste i postoji kao takva, zemlja koja ne zna ni koje su joj granice i ne moze da zastiti sopstvene interese. Za takvu ne mozemo da ocekujemo da zastiti nas kao drzavljane i nasu decu.

  7
  1

  Podelite komentar

 • nibrS

  Mama uz zadrugu tata u kladionici, šta drugo očekivati... Čast rijetkim izuzetcima... A sada lijepo roditelje po džepu a njih u popravni dom..

  14
  0

  Podelite komentar

 • Koko

  Ma udariti samo po džepu i to debelo. Da vidis kako se roditelji menjaju, to su debili koji samo tako shvataju svet.

  13
  0

  Podelite komentar

 • Perke

  Gospodo, niko vam neće pomoći...ni škola, ni psiholog, ni socijalno, ni policija, ni sudovi, ni pqmetnjakovici oko vas koji sad samo nešto savetuju... ispisite dete iz skole, prebacite je u drugi grad, vi pravac sa njom, neka pregura još godinu i po dok se ne završi ta jeziva osnovna škola, onda izaberite neku finu srednju i biće sve ok... traume će ostati, ali, vratice se normalan život...

  13
  0

  Podelite komentar

 • Vera

  Roditelji te dve devojcice da plate naknadu za dusevni bol maltretiranoj devojcici a njihove dve u dom popravni da se smeste.To je sve po zakonu.Podnesite tuzbu sudu i trazite odstetu a socijalno ove dve na drustveno koristan rad ribanja wc a i naravno u popravni dom

  60
  2

  Podelite komentar

  • panda

   @Vera

   A i mame mogu isto to da rade.sramota.kako suvih vaspitale.kakve majke takve i cerke

   7
   0

   Podelite komentar

 • Mladen

  Posao za socijalnu službu, ali i za policiju. Uništiti život jednoj djevojčici nema niko pravo. Socijalna služba da se pozabavi djecom, a policija roditeljima (naročito majkom koja kaže da njeno dijete ima pravo da bije koga hoće). Predlažem da se roditelji nasilne djece kazne novčano (za početak) i da se taj novac uplati udruženju koje se bavi vršnjačkim nasiljem. Takođe, društveno koristan rad bi bio od velike pomoći i za ovu djecu i za roditelje.

  47
  1

  Podelite komentar

 • Realista

  Uvijek biraju nekog ko nema nikog da ga odbrani. Kako bi ja nalupao te roditelje tih malih siledžija ali da to sve gledaju.

  50
  2

  Podelite komentar

 • Jan

  Evo moga komentara. Ja mislim da je vec to bezobrazluk od roditelja ti nazovi djevojcica.

  30
  1

  Podelite komentar

  • Sociolog

   @Jan

   Bezobrazluk ne podleže zakonskim sankcijama. Za ovo roditelji treba da odgovaraju, a to je i Zakon predvideo. Dete će celog zivota imati traume.

   21
   0

   Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima