≫ 

Zvala žrtvu iz Aleksinca i ubeđivala da je pod dejstvom crne magije i da umire, pa joj uzela 4 miliona dinara

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu

  • 2
Hapšenje, uhapšen, policija, lisice

Foto ilustracija: Shutterstock

Policija u Aleksincu, rasvetlila je prevaru i uhapsila je pet osoba osumnjičenih da su od tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca uzeli više od 4,3 miliona dinara.

U saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapšeni su Lj. N. (20), Z. N. (58) iz Bača, D. V. (29), V. Đ. (36) i J. L. (27) iz Bačke Palanke zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara, saopštila je PU Niš.

Sumnja se da je Lj. N. više puta, od jula do septembra ove godine, pozivala tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca, govoreći mu da je pod dejstvom crne magije i da ubrzo može umreti, a zatim mu ponudila da mu skine magiju uz novčanu nadoknadu, što je on i prihvatio.

Lj. M. mu je, kako se sumnja, davala uputstva da elektronski uplati novac ostalim osumnjičenima.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nisu oni krivi

    23. septembar 2021 | 15:23

    Sam im je dao novac .... koliko trebas da budes lud da na to nasednes .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA