≫ 

Filmska pljačka u Nišu: Razbojnici ukrali plen vredan 12 miliona, ali nisu daleko stigli

Pripadnici MUP Niš u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su B. P. iz (38) iz Ćuprije i S. F. (43) iz Niša zbog sumnje da su izvršili razbojništvo

  • 0
Pljačka zlatare, grad NIš Foto: MUP

Pripadnici odeljenja kriminalističke policije PU Niš efikasnom akcijom uhapsili su dvoje razbojnika neposredno nakon što su opljačkali zlataru u sklopu koje je i menjačnica u Obrenovićevoj ulici u Nišu i odneli plen vredan čak 12 miliona dinara. I treći učesnik današnjeg razbojništva uhapšen je večeras. Radi se o Nišliji D. F. (43), suprugu S. F. kojoj su lisice stavljene na ruke neposredno nakon pljačke.

- Pripadnici MUP Niš u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su B. P. iz (38) iz Ćuprije i S. F. (43) iz Niša zbog sumnje da su izvršili razbojništvo. Sumnja se da su oni sa još jednom osobom, za kojom se intenzivno traga, uz pretnju pištoljem iz zlatare – menjačnice u centru grada, ukrali novac i zlato – saopštila je niška Policijska uprava.

Kako saznajemo, B. P. i njegov saučesnik koji je u bekstvu su upali u radnju jutros oko 8.30 sati, vezali radnicu, a zatim ukrali zlatan nakit i novac.

- Plen su natrpali u torbu, a zatim pobegli autom u kojem ih je čekala S. F. Međutim, policija je vrlo brzo identifikovala vozilo i razbojnike zaustavila kod Aleksinca. B. P. i S. F. su uhapšeni dok je njihov saučesnik uspeo da pobegne. Policija je ukradene dragocenosti pronašla u podrumu jedne stambene zgrade i one će biti vraćene vlasniku – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.

Video: Pljačkaši uleteli u restoran i krenuli da pucaju: Trudnica zgrabila svoje četvorogodišenje dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA