Osećam bes, nemoć: Deda ubijenog Stefana o izjavi osumnjičenog za ubistvo njegovog unuka

Devetogodišnji Stefan stradao je kada ga je, dok je prrelazio ulicu, "pokosio" bahati vozač na Karaburmi

  • 7
Karaburma dečak Stefan Balić tragedija Foto: Telegraf.rs, Facebook/Ofk Gol

Osećam bes, nemoć... Kaže da nije kriv... - jedino je što je smogao snage da kaže Boban Balić o izjašnjenju Lazara G. (38) da nije kriv za saobraćajnu nezgodu u kojoj je na pešačkom prelazu na Karaburmi usmrtio njegovog devetogodišnjeg unuka Stefana, koji je sa ocem i bratom prelazio ulicu.

- Loše sam, ne mogu noću da spavam, skače mi pritisak, dobio sam šećer... Udaljio sam se od toga, nisam znao da počinje suđenje, ne čitam novine, ne gledam televiziju, preteško je ovo... - rekao je Boban za Blic, a potom je dodao:

- Odem na groblje kod Stefana, svratim kod sina Mihajla da mu pravim društvo, sam je sad kada je Luka na rehabilitaciji, snajka je tamo sa njim.

Podsetimo, saobraćajna nezgoda koja se dogodila 18. jula nešto posle 20 časova u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi potresla je javnost - na pešakom prelazu obilazeći autobus koji je stajao na stanici, Lazar G. je udario Mihaila Balića i njegovu dvojicu sinova Stefana (9) i Luku (4), a onda je pobegao sa lica mesta.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano prvo suđenje na kom se optuženi izjasnio da nije kriv.

Video: Višeminutni aplauz za oproštaj od Stefana, građani ne odustaju od protesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    9. oktobar 2021 | 02:27

    Jedno dete ubiješ. Drugo teško povrediš. Sve to uradiš na pešačkom prelazu gde su deca bila u pratnji oca. Nakon toga ne staneš da ukažeš pomoć već pobegneš. Na sudjenju kažeš " NISAM KRIV". Posle takve izjave da sam ja sudija, započela bi sudjenje sa 10 obaveznih godina zatvora samo za gnusnu laž a ostalo što presudom dobije dodala na to. Nemam reči za monstrume kao što je on.

  • Dex

    9. oktobar 2021 | 00:30

    Za sud je osumnjičeni, a za nas ubica...

  • Marija

    9. oktobar 2021 | 08:14

    Ko od takvih ce priznati da je kriv. Advokati izmišljaju sta da se kaze i to tako ide a ove sudove sudije za pare sve rade. Koliko je takvih suđenja i sve to nanogica i kraj. Sad kad nekog mrziš kolima ga obori i kraj. Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA