Hirurg iz Novog Pazara osuđen zbog mita: "Ja treba da sam zaštićen kao beli medved"

"Pravda za doktora Tutića" stoji na transparentu koji su nosili okupljeni građani tokom protesta u Novom Pazaru

Komentari

 • Samo iskreno

  Ja ne znam cemu vise tuzakanja za taj mito?! Polete da daju doktoru pare a posle kriv im djavo. Narod je sam kriv za to nose sokice cokolade doktorima sestrama a posle jaoj uzeo mito.

  0
  1

  Podelite komentar

 • Vladimir

  Treba pitati sve pacijente koje je operisao. Onda bi se stekla jasna slika. Ako je primmio nova posle operacije onda je to izraz zahvalnosti. Ako je pre, onda može biti svašta. Mito svakako nije. Mito je obostrana, dobrovoljna radnja. Daje se i prima da bi se dobilo, obezbedilo nešto što nekome ne pripada i o pomenutom se svakako ćuti pa se vrlo teško otkriva. Da li je odlagao operacije dok ne dobije kovertu?Pitanje je svih pitanja. Pojava koju danas imamo u zdravstvu mogla bi se nazvati : ,,Iznuda putem manipulacije strahom od uskraćivanja neodložne ili kvalitetne lekarske pomoći,, Malo je i nezgodno što su se ,,Kola slomila,, na Bošnjaku iz Novog Pazara, a ne na nekoj ,,Velikoj Zverki,, sa BU.

  4
  3

  Podelite komentar

 • Treba malo

  za crne dane kad mogu drugi I on bi.

  8
  2

  Podelite komentar

 • Marijana

  Ostavite coveka na miru.Mnogo licemerstva u Srbiji ima.Prvo se utrkuju da daju doktorima pare, stavljaju u dzepove a onda prijave za primanje mita.Pravda za doktora.Sram vas bilo.

  14
  7

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima