Od početka godine najmanje 9 slučajeva obljube maloletnika: Neki su trajali godinama

Poslednji slučaj dogodio se u Petrovcu na Mlavi, gde je otac obljubio 12-godišnju ćerku

Komentari

 • Raša

  Zbog ulaska u Evropsku uniju,promenjeni su zakoni u Srbiji.MMF insistira na promenama,nisu sudije krive...

  0
  1

  Podelite komentar

  • Mile rent-a bubreg

   @Raša

   Kog ulaska?Kakav MMF! šta lupaš.Sudije rade po napisanom zakonu i nema veze sa tim kolika će kazna biti za koje krivično delo, od nekih tamo.Tim pomenutim licemernim udruženjima je bitno ukidanje smrtne kazne i ostale "nehumane" kazne, ali zato u Americi može smrtna kazna, može Gvantanamo...to im je ok.Ovde je neophodno napraviti miks zakona sa Šerijatskim zakonima, u smislu da se dokazani pedofili, silovatelji izvedu na trg i javno kamenuju i da se trajno izopšte iz slobodnog društva ako su već bolesni i da žive u nekim rezervatima uz obavezan prinudni rad.Sa takvima mora radikalno.Evo u Norveškoj onaj Brejvik je za ono delo dobio 17 godina, jer nisu zakonom zamislili veću kaznu, pa im se skoro opet desilo da je lik krenuo u lov na ljude samostrelom.Taj Brejvik će izaći za koju godinu i eto ga opet u akciji.

   0
   0

   Podelite komentar

 • Vitez Koja

  U poslednjem pasusu ovog teksta je sve rečeno zašto se to događa.Sud smatra da zatvor nije za pedofila, već da će se on dozvati pameti, a 90% napada su povratnici.Znači treba prvo osuditi sudiju i onoga ko mu je rekao da treba tako.Dobro je onda i pitao ovaj zlotvor koliko treba da plati kaznu i da ide.Zašto mora kod nas sve naopako, za sve što je očigledno i logično.To su bolesni zlotvori koji ne smeju biti deo slobodnog društva.

  2
  0

  Podelite komentar

 • arte

  Električna stolica!

  2
  0

  Podelite komentar

 • Zora

  Minimalna kazna pet godina! Pa zar moze postojati minimalna kazna za silovanje deteta ili pokusaj silovanja? Odmah 40 godina, a najbolje uvesti smrtnu, jer monstrume ne vredi drzati u zatvoru, on ce cim izadje napasti neko dete. Takvi ne treba da zive, mislim da bi se odmah prepolovio broj silovanja kad bi znali da ode glava.

  2
  0

  Podelite komentar

 • poke

  KASTRACIJA!

  14
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima