Stravičan slučaj u Loznici: Starac zlostavljao malu rođaku dok je njegova supruga spavala?

Zlostavljanje je, kako se sumnja, trajalo godinu dana

  • 8
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Šapcu prihvatio je predlog Višeg javnog tužilaštva u tom gradu i odredio pritvor, do 30 dana, Lozničaninu M.S. (70) koji je osumnjičen za krivično delo obljuba deteta, potvrdio je Zoran Obradović, viši javni tužilac u VJT u Šapcu.

U tužilaštvu, kako kaže, nisu u prilici da saopštavaju više detalja za javnost, „i zbog istrage i zbog integriteta deteta“. Sledi, kako kaže Obradović, “niz veštačenja, saslušavanja, eventualnih, svedoka, kao i angažovanje lekara, pedagoga, psihologa, socijalnih radnika“, pišu "Večernje novosti".

- Ovo je teško, bolno i veoma osetljivo pitanje, pa shodno tome radimo i postupamo, maksimalno posvećeno, savesno, odgovorno i svesno, kako bismo rasvetlili do svakog detalja ovaj događaj - ističe tužilac Obradović.

Vremešni Lozničanin osumnjičen ja za obljubu devetogodišnje devojčice iz sela, koje je blizu grada. Navodno, obljuba je trajala skoro godinu dana. Osumnjičeni je, prema saznanjima medija, prilikom privođenja i saslušanja, negirao takve navode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    21. novembar 2021 | 14:33

    Kastracija i.zatvor!

  • DARKO 100%

    21. novembar 2021 | 14:39

    21 vek pun nasilja ,nemorala,kriminala ubistava ,silovanje,pedofilije,,to je strasno gde se sve sveto skrnavi ,gde vise nikom nemozes verovati pa ni u krvnom srodstvu,,gde je neki virus usao u narod da je postao izopacene svesti,i nemorala,da cak beskrupolozno se ponasaju bez grize savesti,

  • ZOKA

    21. novembar 2021 | 23:27

    Kastracija dedi,licno bih mu uradila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA