Osumnjičeni za trgovinu ljudima zaćutali u tužilaštvu u Beogradu: Primoravali devojku (17) na prostituciju

Policija je kod osumnjičenih pronašla i više mobilnih telefona i sim kartica koje su oni koristili

  • 0
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani M. M. (24), K. M. (32), M. T. (25), M. N. (22), N. T. (21) i N. V. (33), koji se sumnjiče za trgovinu ljudima. Kako je saopšteno iz tužilaštva, svi osumnjičeni odlučili su da se brane ćutanjem.

- Tokom saslušanja svi osumnjičeni su se branili ćutanjem i prema svima je predložen pritvor - navodi se u saopštenju tužilaštva, preneo je Kurir.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, SBPOK-a u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo trgovina ljudima. zbog sumnje da su vrbovali sedamnaestogodišnjakinju čije su loše porodične prilike poznavali. Kako se sumnja, prevozili su je i predavali drugima radi eksploatacije u vidu prostitucije, a za sebe sticali protivpravnu imovinsku korist.

Policija je kod osumnjičenih pronašla i više mobilnih telefona i sim kartica koje su oni koristili.

- Tužilaštvu još uvek nije dostavljena odluka Višeg suda u Beogradu o odredivanju pritvora. Više javno tužilaštvo u Beogradu ce sprovesti dalju istragu u ovom predmetu - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA