≫ 

Tuča u Kosovskoj Mitrovici se nastavila u bolnici: Privedena 4 pijana mladića i jedna devojka

U obračunu više osoba sinoć u kafiću u Severnoj Mitrovici vatrenim oružjem su povređeni N. M. i S. A.

  • 0
Tuča, pesnica, napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Dve osobe sinoć su ranjene u jednom od kafića u Severnoj Mitrovici. Njima je ukazana medicinska pomoć u KBC Kosovska Mitrovica. Oni su danas operisani i van životne opasnosti su. Kako je rekao portparol kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović, sukob se nastavio i u bolničkim hodnicima.

Kako prenose mediji, nakon pucnjave viđen je mladić kako hramlje, a tuča se u dva obračuna kasnije nastavila i ispred samog lokala. Povređeni su brzom intevencijom, vozilom hitne pomoći, prevezeni u bolnicu, a ubrzo je na lice mesta stigla i policija.

Policija je potvrdila za medije da su ranjena dvojica mladića, i to jedan u predelu butine, a drugi u nožni prst. U naknadnom saopštenju, Radović je danas naveo da su vatrenim oružjem sinoć ranjena lica sa inicijalima A. S. (28), ranjen u predelu butine i M. N. (26) koji je upucan u nožni prst.

- Obojica su zbrinuta u KBC Kosovska Mitrovica na odeljenju Ortopedije i u stabilnom su stanju - rekao je Radović za Kossev i dodao da je osim njih, i muškarac P. L., takođe je zbog povrede noge zadobijene u tuči, zbrinut u toj zdravstvenoj ustanovi.

Radović navodi da je tuča zapravo počela u samom kafiću, a da se potom nastavila na ulicama grada, a kasnije i u hodnicima bolnice.

- Zbog toga je pozvano pojačanje službenika policije, jer su sva lica koja su pravila nerede u bolnici bila u alkoholisanom stanju. Uspeli su da to brzo srede, i priveli su pet lica, od kojih su četiri muškarca i jedna devojka - precizira poručnik i dodaje da se radi o osobama J. N. (22), L. U. (22), B. R. (26) i B. S. (27), kao i devojci A. I. (27).

U daljem toku istrage radi se na pronalaženju NN lica koje je upotrebilo vatreno oružje, kao i drugih učesnika u tuči. Kako Radović ističe, lekari su se usmeno izjasnili da se radi o teškim telesnim povredama, a da će naknadno i pismeno dostaviti detaljnije o kakvim se povredama radi.

Video: Dečani zavijeni u crno: Sahranjeni ubijeni mladići, Haradinaj i Kurti prisutni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA