Drogirani mladić zakucao se kolima u lokal, pa napao policiju: Nije mu se dopao ton kojim mu se obraćaju

Osumnjičeni je odvezen na VMA, gde su mu urađeni toksikološki testovi, koji su otkrili da je Filip S. bio pod dejstvom marihuane

  • 11
Ruke lisice hapšenje handcuffs

Foto: Shutterstock

Filip S. (23) napao je saobraćajne policajce koji su došli da obave uviđaj nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo sa puta, nakon čega je udario u lokal u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

On je bio pod dejstvom narkotika, a prilikom pretresa slupane "tojote ajgo" policija je pronašla 27 paketića marihuane.

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, saobraćajka na Zvezdari dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka.

- Filip S. je, upravljajući "tojotom ajgo", zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo prvo na trotoar, a onda se, uprkos kočenju, zakucao u lokal koji je bio kraj puta. Nakon udesa on je nekako izašao iz vozila, a ubrzo su na mesto događaja stigle ekipa Hitne pomoći i saobraćajna policija - kaže sagovornik Informera.

On je dodao da je Filip, kada su saobraćajni policajci počeli da ga ispituju kako bi utvrdili šta se dogodilo, nezadovoljan zbog tona kojim mu se obraćaju, počeo da šutira patrolni automobil.

- Kada su saobraćajci pokušali da ga smire, Filip je uz psovke nasrnuo na njih. Tom prilikom on je više puta pesnicom udario policajca u glavu, posle čega je savladan i vezan lisicama - naveo je sagovornik lista.

Osumnjičeni je odvezen na VMA, gde su mu urađeni toksikološki testovi, koji su otkrili da je Filip S. bio pod dejstvom marihuane. Protiv njega će Prvom  osnovnom tužilaštvu u Beogradu biti podnete krivične prijave za napad na službeno lice, kao i krivična prijava za posedovanje droge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    2. decembar 2021 | 01:23

    Čusto me zanima jesu li policajci uspelo da prebroje koliko gosn Filip tacno oma rebara?Nadam se da su prebrojali vise puta i to bez dodirivanja rukama zbog distance,iskljucivo pendrecima...

  • BratMoj

    7. decembar 2021 | 18:20

    Kako ce sad zavrsiti fakultet organizacionih nauka u beogradu?! A preostala su mu samo dva ispita…

  • Dragan

    7. decembar 2021 | 18:12

    Kakav bi bio kosarkas da nije ovog udesa, igrao je dobro basket u kraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA