≫ 

Majka bebe koja je pala sa zgrade u Kraljevu objavila bolnu poruku: "Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu"

Prema priči očevidaca iz obližnjih lokala, devojčica je na pločnik pala raširenih ruku

  • 45
majka beba kraljevo Foto-ilustracija: Pixabay, Instagram

Majka devojčice stare 17 meseca koja je jutros premila zbog povreda zadobijenih nakon pada sa drugog sprata zgrade u Kraljevu, ostavila je bolnu poruku na društvenim mrežama u kojoj se zahvalila svima na podršci.

- Znate, od kada sam rodila Kasiju, uvek sam se zahvaljivala Bogu. Koliko je nestvarna, koliko je najbolja na celom svetu. Stalno bih plakala od sreće jer prosto ne mogu da verujem kakvog anđela sam rodila. Anđelima nije mesto ovde. Hvala svima na porukama, na molitvama, na apsolutno svemu. Moj anđeo je sada na nekom boljem mestu - napisala je majka devojčice na društvenoj mreži Instagram.

Devojčica je pala kroz prozor na drugom spratu zgrade u kojoj živi sa majkom. Kraj prozora je bio kauč ili krevet na koje se dete popelo i tako palo kroz otvoren prozor.

majka beba kraljevo Foto: Instagram

- Dete je dovezeno u veoma teškom stanju. Uz sav napor lekara u Kliničkom centru Kragujevac da je spasu, malena je izgubila borbu za život. Nažalost preminula je rano jutros - rekli su iz bolnice.

Podsetimo, Hitnu pomoć pozvao je neko od prolaznika koji je primetio devojčicu na pločniku.

- Hitnu pomoć je pozvao neko jer je video dete na pločniku. Devojčica je imala višestruke prelome lobanje i krvaranja i bila je bez svesti - rekli su za "Blic" u bolnici.

Prema priči očevidaca iz obližnjih lokala, devojčica je na pločnik pala raširenih ruku.

Video: Pluća su joj bila bela: Preminula porodilja u Kragujevcu, imala je koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    26. decembar 2021 | 20:48

    Duboko saucesce majci i porodici, kad god procitam ovakav tekst pred ocima mi je slika mog sina koji je tada imao oko 1,5 godinu.Bila sam na Djerdapu u jednom gradicu tada sam radila dvoje dece, dezurstva, muz nikad kuci takav mu je posao, maltene sama sam brinula o deci. Znam nije opravdanje za dogadjaj. . Pripremala sam dorucak i ostavila sam decu u drugoj sobi a prozor sam otvorila u drugoj, nisam zatvorila vrata samo priklonila, ali nisam videla da je malisan prosao pored mene, popeo se na kauc i na prozor, komšinica Slavka je videla i tako me je jako uspaniceno zvala izjurila sam na terasu a ona je samo vikala dete, pogledala sam on je sedeo na prozor, okolo sam uletela u sobu i zgrabila ga, moja komšinica Slavka je spasila mog sina, on je sada vrsni kargiolog doktor nauka. Od tada nisam otvarala vrata od terase niti prozore kad su deca kuci. Bog i moja komšinica Slavka spasili su mog malog sincica.

  • Djokic

    26. decembar 2021 | 19:34

    Cista nemarnost roditelja! Pocivaj u miru andjele mali

  • Iva

    26. decembar 2021 | 19:48

    Koja majka želi da joj se dogodi ovako nešto. Ako smo imalo ljudi nemojte u ovako strašnom trenutku za jednu majku da pišete ovako zlurade komentare. Možda je za trenutak izašla ili šta god. Morala je da zna da se dete od 17 meseci ne ostavlja samo u sobi pored otvorenog prozora. Ali, pustite je da boluje svoju bol. Njoj je najteže. Svi mo potrešeni i zato u ovakvim slučajevima pustite ljude na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA