Roditelj koji detetu kupi gasni pištolj može dobiti kaznu zatvora do 12 godina

Balističar: Ukoliko u nekoga uperite gasni pištolj, a on kod sebe ima pravo oružje i ubije vas na sudu će biti oslobođen jer je to uradio u nužnoj odbrani

Komentari

 • Mixx

  Hahahahahha 🤣🤣🪗🪗🪗

  2
  0

  Podelite komentar

 • Deda

  Moje tumacenje ove izjave je da ne kupujemo gasne pistolje vec prave.

  34
  2

  Podelite komentar

 • ivan

  Imam i gasnu pusku,i gasni pistog,i signalni pistolj,i kalasnjikov,tj.automatsku pusku 7,62mmi sta onda,imam je,kao da je nemam i jos dva pistolja ,to stoji i nikom ne pricam sta imam u gde se nalazi,tako da bi svaki trebao NA CRNO da ima bar jedno oruzje,jer se ide ko ima dizvoli a nije clan nekog lovackog ili streljackog udruzena,da mu to oruzje oduzmu,i cemu onda postenje🤷‍♂️

  23
  4

  Podelite komentar

 • jovan

  Samo na crno,i onda te mogu uhvariti za onu stvar😕

  23
  1

  Podelite komentar

 • Radivoje

  Postoje dve vrste startnih pištolja . 1. Gasni iliti Plinski Pištolj 2. Startni takozvani Svadbeni Pištolj E ovako : Gasni Plinski Pištolj je zakonom zabranjen posedovati bez dozvole jer može da nanese povrede . Plinsko punjenje može da izazove slepoću ili opekotine do 7 m udaljenosti . Startni Svadbeni Pištolj ima kalibar punjen barutom bez zrna (metka) naravno i nemože naneti nikakve ozlede . Ovaj drugi tj Svadbeni Pištolj može da se kupi u svim radnjama uz ličnu kartu tj da je lice punoletno . Policija može da vam oduzme takav Pištolj u koliko zloupotrebite za nezakonite radnje .

  11
  0

  Podelite komentar

 • Marko71

  Upozorenje: Zbog poskupljenja municije ne pucamo vise u vazduh. Hvala na razumevanju.

  16
  1

  Podelite komentar

 • Map

  Koja glupost,ovi nasi se plase i pracke u dzepu pa i takovi zakoni a mafiji nikad nikakve dozvole za oruzje nisu ni trebale a ne trebaju ni danas

  18
  1

  Podelite komentar

 • Baba

  Kad ce policija i pravosudje skupiti hrabrosti da se obracuna sa pravim kriminalcima, psihopatama i nasilnicima? Naterali gradjane da predaju oruzje i ostavili bagri bezbedan prostor, dodatno ne smemo ni da se branimo cak ni da snimimo ili slikamo prestupnike jer im ugrozavamo privatnost. Kome odgovara da huligani vladaju gradjanima?

  27
  1

  Podelite komentar

 • Oruzar

  Kocic lupeta gluposti. On je balisticar,a ne pravnik. Drugo niko ne kuouje gasne pistolje,njihova prodaja u Sr je minimalna,statisticka greska.

  11
  2

  Podelite komentar

 • Advokat Perovic

  Ne mece bito oslobodjen. Zakon kaze da se moze upotrebiti nuzna odbrana srazmerna sili koju napadac uradi prema vama. Znaci ako vam puca u nogu i vi to mozete njemu,ali ako ga upucate u nogu i u ruku prekoracili ste nuznu odbranu. Ovo je plasticno objasnjenje da vam bude jasnije. Zato nek balisticari vestace a ne da se bave pravom.

  14
  2

  Podelite komentar

 • kole

  A prodaje se u šoping molu sa ostalim igračkama i ukrasnim predmetima. Šta ako dete kupi gasni pištolj, a roditelj ne zna??

  16
  0

  Podelite komentar

 • ❓💥

  Koliko će dete biti kažnjeno ako kupi gasni pištolj na crno bez znanja roditelja ?

  20
  0

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima