≫ 

Ovako se branio vozač kamiona koji je pokosio devojčicu (11) na Novom Beogradu: Dete preminulo na mestu

Vozač kamiona M. M. tereti se za krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

  • 27
Nesreća saobraćaj Novi Beograd Foto: Telegraf.rs

Vozač kamiona M. M. (34) koji je juče oko 16 časova u Ulici dr Ivana Ribara teretnim vozilom usmrtio devojčicu I. T. (11) iz Novog Beograda, na saslušanju u policiji, rekao je da je " vozio srednjom kolovoznom trakom, kada je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala devojčica koju je udario prednjim delom vozila i oborio na kolovoz", saznaje Telegraf. rs.

Prema našim informacija, vozač je podvrgnut alkotestiranju i testu na psihoaktivne supstance i na svim testovima je bio negativan.

- Kamion koji je vozio M. M. prevezen je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je bio ispravan. Koliko je brzo vozio i još niz pojedinosti- dodaje naš sagovornik.

M. M. se tereti za krivično delo - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

- On se tereti da je u Novom Beogradu u Ulici dr. Ivana Ribara, van obeleženog pešačkog prelaza, kamionom udario jedanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta. Osumnjičenom je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu- piše u saopštenju policije.

Kako Telegraf. rs saznaje, M. M. će sutra biti saslušan u Tužilaštvu.

Telo nesrećne devojčice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. januar 2022 | 11:26

    Zao mi je deteta...ali kakvo delo, nema dela..na zalost dete je pretrcavalo ulicu, van pesackog prelaza..tako natovaren kamion nije ni mogao da ide velikom brzinom. Nema tu nikakvog dela, vozac nije kriv

  • Bnk72

    26. januar 2022 | 11:22

    Tuga ziva, jadno dete ali mislim da vozac nije kriv. Imace on najvecu kaznu sto ce celi zivot imati tu tuznu sliku ispred ociju i ne treba mu veca kazna.

  • Vaske

    26. januar 2022 | 11:22

    Tuga je ali zasto je vozac kriv zato sto neko pretrcava na neobezbedjenom mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA