≫ 

Saznajemo: Šestorka sa fantomkama upala u pančevački bilijar klub, pa dvojicu napala flašama i štapovima

- Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Policija raspisala potragu za napadačima - kaže naš izvor

  • 2
Tuča, nasilje, bilijar klub

Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Beogradska policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića juče oko 18 časova ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž. (39) iz Pančeva, saznaje Telegraf. rs.

Prema našim informacijama, pet muškaraca sa fantomkama na glavi i I. N. prišli su bilijar stolu gde su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju.

- U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor sa dvojicom povređenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako Telegraf.rs saznaje, policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.

- U bolnicu je sa povredom šake primljen S. Ž. , dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama - dodaje naš izvor i dodaje da će pred zakonom odgovarati za dva krivična dela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči.

Video: Žestoki obračuni u Loznici: Osvetio se čoveku koji ga je maltretirao, ali je usledila odmazda!

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA