≫ 

Tinejdžer (13) iz Kikinde napao lekara: Više puta ga udario u lice

Lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa. Iako ga je uveravao da ga ništa neće boleti, nije ni slutio da će on izvući deblji kraj

  • 64
Lekar, tuča, napad na doktora, sukob pacijenta lud

Foto-ilustracija: Shutterstock

Doktora Olivera Stojakovića iz Kikinde, na radnom mestu u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja, fizički je napao trinaestogodišnji sugrađanin.

Nezabeležen incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati, kad je lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa. Dečak je kod lekara došao sa majkom. Iako je dr Stojaković uveravao maloletnika da ga ništa neće boleti, ni slutio nije da će on izvući deblji kraj.

- Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predelu lica lekara, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, ali je napadnutom lekaru delovalo kako večnost. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji - rekao je za Kurir jedan od očevidaca.

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio je da provocirao povređenog lekara. Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao. Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo nije bio raspoložem za razgovor.

- Razočaran sam, tužan i potišten - bilo je sve što je rekao dr Stojaković.

U kikindskoj policiji potvrdili su nam da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Video: Snimci i situacija unutar bolnice u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmm

    28. januar 2022 | 19:44

    Krivicna prijava i protiv majke,a njega u KP DOM i to po kratkom postupku.Kakvo bre EU vaspitanje,batina iz raja izasla

  • Marijana

    28. januar 2022 | 18:43

    Svaka cast roditeljima kako su ga vaspitali,ceka ga svetla buducnost ,bas napredan mali.Doktor treba da tuzi i njega i roditelje.Sta je radila kokoska od majke dok joj sin tukao lekara?.Kako vreme dodje lekari ce morati da angazuju licno obezbedjenje.Da je doktor njemu odvalio samarcinu bio bi lincovan.

  • Samo kažem

    28. januar 2022 | 21:02

    Ništa strašno, "dečija prava?". Ko jos sme da udari dete? Roditelj oduzimaju im ga odmah, učitelj ostane bez posla dr dobije barine, itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA