≫ 

Isključen vozač u Beogradu: Jurio brzinom 231 km na čas, bio pozitivan na benzodiazepin

Osumnjičeni su dovedeni u službene prostorije i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje

  • 1
Brza voznja Foto: Pixabay

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su tokom noći nekoliko vozača iz saobraćaja koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge, zbog nasilničke vožnje, kao i bez vozačke dozvole.

Na teritoriji Zemuna presretačem je zaustavljen vozač „bmw“ koji je vozio brzinom od 231,2 kilometara na čas na delu puta gde je dozvoljena brzina 120 kilometara na čas. Kod ovog dvadesettrogodišnjeg vozača, droga testom je utvrđeno da je pozitivan na benzodiazepin, saopštio je MUP.

U Zemunu je zaustavljen i dvadesetosmogodišnji vozač „honde“ koji je vozio pod dejstvom kokaina. Kontrolom je utvrđeno i da ne poseduje vozačku dozvolu.

Na Pančevačkom putu zaustavljena je „opel astra“ i kontrolom vozača, utvrđeno je da nema vozačku dozvolu dok je alkotest očitao 1,42 promila alkohola u njegovom organizmu.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje.

Video: Policija zaustavila vozača koji je vozio suprotnom trakom autoputa Beograd - Niš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    3. februar 2022 | 16:06

    To je medikament. Meni su isto nasli da sam pozitivan na lekove,pre toga bio kod zubara pod lokalnom anestezijom. I iskljucen iz saobracaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA