Snimak nesreće kod Leskovca: "Sasekao" mercedes i direktno udario u njega, povređeno četvoro

Na snimku koji je zabeležen sa sigurnosnih kamera obližnjeg lokala vidi se da je vozilo koje je dolazilo iz pravca Leskovca saseklo drugo vozilo koje je putovalo iz pravca Vlasotinca

  • 2

Četiri osobe teško su povređene u saobraćajnoj nezgodi na putu Leskovac – Vlasotince, kod mesta Gložane.

Do sudara dva mecedesa došlo je u subotu, nešto posle 23 sati, potvrđeno je u policiji, a uzrok nezgode još nije poznat.

Na snimku koji je zabeležen sa sigurnosnih kamera obližnjeg lokala vidi se da je vozilo koje je dolazilo iz pravca Leskovca, a u kojem su se nalazile tri mlađe osobe, saseklo drugo vozilo koje je putovalo iz pravca Vlasotinca.

Vozač automobila iz pravca Vlasotinca je prilikom pokušaja preticanja ušao u suprotnu traku i direktno se sudario sa automobilom u kojem su se nalazile tri mlađe osobe.

Video: Snimak nesreće kod Vranja: Golfom pokosio 17 ovaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka tamo

    14. februar 2022 | 05:27

    Na snimku se koliko ja vidim oba vozila krecu u istom smeru. Drugo vozilo je krenulo u preticanje bez signalizacije (zmigavca) a prvo vozilo bez signalizacije (zmigavca) menja pravac u istom trenutku u zelji da skrene levo (jer zaboga on je prvi u redu pa misli da moze kako hoce). Tipicna situacija za Srbiju. Valjda vecina misli da stedi struju ako ne ukljuci zmigavac, a retrovizori im ne sluze nicemu osim kao ukras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA