≫ 

Zaustavljen Apatinac sa 2,1 promila, ali to nije sve: Vozio je i bez gume na felni, nije čuo zaglušujuću buku

Na levoj strani prednjeg točka guma je bila totalno uništena, a ni buka koju je proizvodio, borba sa volanom, vozaču nisu bili dovoljan signal da se zaustavi

  • 1
Apatin, guma, felna Foto: radiodunav.com

Apatinac D.M (35) imao je 2,10 promila alkohola u krvi kad su ga saobraćajci zaustavili na izlasku iz Apatina u pravcu kružnog toka. O tome su ih obavestili građani i vozači koji su juče oko 13 časova primetili vozilo „Reno Кangu“ novosadskih tablica kako uz nesnosnu buku krivuda Prigrevačkom ulicom, prenosi radiodunav.com.

Na levoj strani prednjeg točka guma je bila totalno uništena, a ni zaglušujuća buka koju je proizvodio, borba sa volanom, vozaču nisu bili dovoljan signal da se zaustavi.

Saobraćajcima je rekao da putuje za Novi Sad, i da ne razume zašto je zaustavljen. Nakon svega je izašao iz vozila kako bi se lično uverio da vozi bez gume.

Vozač je zadržan na trežnjenju, a pored prekršajnog postupka koji je već pokrenut, sledi mu zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije, novčana kazna veća od 100.000 dinara i druge sankcije, o kojima će sud odlučivati.

Video: Lančani sudar na mostu: Devet automobila skršeni zbog pijanog vozača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA