Policija traga za pucačem: Detalji o napadaču i motivu pod velom tajne, Obrenovčani u strahu

Prava je sreća da niko nije povređen u pucnjavi jer su se u lokalu proslavljao rođendan

  • 0

Policija u Obrenovcu raspisala je potragu za napadačem koji je juče oko 20 časova izrešetao kafić "Koktel bar Dzef", saznaje "Telegraf.rs".

- Inspektori su saslušali očevice incidenta, goste u lokalu, ali i vlasnika kafića. Niko od njih nije znao motiv napada niti kome su hici bili namenjeni. Policija je sa mesta incidenta uzela čaure kako bi sa sigurnošću utvrdila iz kog oružja je pucano. Na veštačenje su uzeti i snimci sa okolnih kamera kako bi saznali iz kog automobila je pucano - kaže naš izvor blizak istrazi.

Prema rečima očevidaca za "Telegraf.rs", manji automobil stao je ispred lokala "Koktel bar Džef" u centru Obrenovca, prekoputa crkve, i pucao. U vozilu je, veruje se, bila jedna osoba. Utom se vozač "potpisao" i odvezao velikom brzinom iz centra grada u pravcu Maksija.

- Naravno da smo u strahu. Plašimo se da se ne radi o nekom manijaku koji će ponovo zapucati. Obrenovac je miran grad, pa nas je sad sve ovo uplašilo. Čuli smo da je na rođendanu bilo i odrasih i dece - priča jedan Obrenovčanin koji živi nedaleko od mesta pucnjave.

Gotovo je neverovatno da u lokalu niko nije upucan, s obzirom na to da je osam rupa od metaka raspoređeno po celim vratima lokala do ulice, a kako nam je rečeno, to nije jedini ulaz u lokal. On je dodaju sagovornici - "reklamni". Na vratima se nalazi lik muzičara, na društvenim mrežama potpisanog kao Džef H, koji ima skoro 30.000 pratilaca i objavljene nastupe sa poznatim pevačima.

(Telegrf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA