≫ 

Istina o smrti kamiondžije iz Jagodine u Rumuniji: Oglasile se kolege, porodica uznemirena šokantnim tvrdnjama

Na Fejsbuk grupi "Drug sa druma - open group" je objavljen i apel za pomoć Dušanovoj porodici

  • 2
Vozač kamiona Dušan Stević Foto: Facebook

Vozač kamiona iz Srbije Dušan S. preminuo je dok je bio u Rumuniji od srčanog udara. Kako se navodilo u prvim nezvaničnim izveštajima, Dušan je preminuo dok je spavao u kamionu, kada su lopovi navodno hteli da provale u kamion i tom prilikom koristili gas, što je kod Dušana navodno izazvalo zastoj u radu srca. 

Na Fejsbuk grupi "Drug sa druma - open group" je objavljen i apel za pomoć Dušanovoj porodici, što je dovelo do zaključka kako je u pitanju prevara i kako neki samo žele da se okoriste tuđom tragedijom i zarade na njoj.

Kako je naveo član grupe "Drug sa druma" Andrija Arsić, gde je objavljen apel za pomoć porodici kolege koji je preminuo, reagovali su ishitreno i verovali rekla-kazala pričama.

- Ja sam inače iz Jagodine i lično sam poznavao kolegu Duleta. Znam da je sada njegova supruga ostala samohrana majka sa dvoje maloletne dece. Bilo kako bilo, toj porodici treba pomoći u svakom slučaju. Malo smo ishitreno reagovali i verovali smo onim pričama, rekla-kazala. Jedino je tačna informacija, koju nam je i njegova supruga potvrdila, da je on zaista preminuo od infarkta u Rumuniji. U kabini nije bilo nikakvih tragova obijanja niti bilo kakvog nasilja. Jednostavno, toj porodici treba pomoći, a nekim novinarima neka služi na čast da sam ja hteo da se obogatim na smrti kolege. Lepo se u mojoj objavi vidi da sam objavio ime i račun njegove supruge. Nigde se moje ime ne spominje, nikada se time u životu ne bih bavio, jer smo ja i moje kolege iz grupe "Drug sa druma" napravili milion akcija gde smo pomagali socijalno ugroženim porodicama, deci nastradalih kolega delili smo paketiće za Novu godinu i ovo što su oni uradili je zaista sramno. Samo se jedno pitam, gde će im duša - rekao je Andrija Arsić za Telegraf.rs.

On se inače javio sa granice Bugarske i Turske.

Kako nam je rekao, supruga preminulog vozača kamiona mu je poslala poruku sa brojem žiro-računa da bi kolege mogle da uplate pomoć na ime Jovana Stević, a broj računa je 160-5400101067846-74.

Prema rečima Petra Vidovića, osnivača i predsednika udruženja "Drug sa druma" žao mu je zbog celog dogadjaja.

- Napomenuću da kolega Andrija nije imao lošu nameru prilikom objave koja je sporna - naveo je Petar Vidović u objavi. - Nažalost, propusti se dešavaju, mi kao mlada organizacija sa još nedovoljno iskustva da se nosimo sa svim situacijama priznajemo grešku i ovim putem se izvinjavamo porodici pre svega, zatim i ostalima koje je vest uznemirila. Nažalost, ovakve stvari se dešavaju isuviše često pa ih već i olako uzimamo zdravo za gotovo što se ubuduće neće dešavati bar u okviru ove grupe - naveo je on.

Kako je na društvenim mrežama napisala sestra preminulog vozača, natpisi da je njen brat preminuo tokom pljačke kamiona su "čista glupost i jedna ogromna laž".

Preminuo kamiondžija tokom pljačke  u Rumuniji Objava Dušanove sestre, Foto: Instagram

"Ko god da je pročitao ovakve objave, ne verujte u to. Ništa od toga nije istina, priče i rekla-kazala glasine su otišle predaleko i na sav trenutni bol i tugu naše porodice, stvorili su još veći stres", napisala je ona.

Dušanovi prijatelji, koji su se od njega oprostili putem Fejsbuka, imali su samo reči hvale za njega.

"Kažu da se i Bog često sagne da otkine najlepši cvet", "Ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena", samo su neke od poslednjih poruka koje su uputili Steviću.

Video: Kamion pretiče na punu liniju i ugrožava druge učesnike u saobraćaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. februar 2022 | 19:38

    Naporan je to posao nisam verovao koliko dok nisam poceo da ga i sam radim ,stres, umor i dugi kilometri su ucinili svoje ,saucesce porodici i neka su mu laki sada putevi nebeski ...

  • miloje

    20. februar 2022 | 22:29

    Iznenaditis?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA