Detalji nezapamćene tragedije u Boru: Čuli su se povici "Ajde ako smeš", "Hoću, uradiću to"

Nastradali su otac M. R. (61) i sin D. R. (37) nakon pada sa osmog sprata zgrade, koji su na licu mesta preminuli

  • 0
Samoubistvo otac i sin Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Dvostruko samoubistvo koje se dogodilo juče oko podneva potreslo je Bor, ali i celu Srbiju. Nastradali su otac M. R. (61) i sin D. R. (37) nakon pada sa osmog sprata zgrade, koji su na licu mesta preminuli. Komšije kažu da se iz njihovog stana nekoliko minuta pre tragedije čula svađa.

- Porodičnoj tragediji je prethodila svađa. Prvo je sa terase stana u kome su živeli skočio sin, a nezadugo nakon toga bacio se i otac - kaže izvor Blica.

Policija je brzo stigla na lice mesta, kao i ekipa Hitne pomoći, ali nesrećnim ljudima nije bilo spasa.

Nezapamćena porodična tragedija potresla je komšije koji su tog jutra čuli strahovitu galamu i svađu koja je dopirala iz stana nastradalih.

- Bilo je strašno. Čuli su se povici: "Nemoj to da radiš", "Ajde, ako smeš", "Hoću, uradiću to", a onda je usledio muk. Kada sam čula sirene Hitne pomoći, odmah sam izašla na prozor, a onda i videla strahovit prizor. Obojica su ležali na zemlji nepomično, bili su u donjem vešu. Verovatno su se tek probudili - priča jedna komšinica i dodaje:

- Nezapamćena tragedija. Ne mogu da verujem šta se to desilo u trenutku, da i otac i sin odluče da sebi prekrate život.

Komšije dodaju da su i ranije iz njihovog stana slušali svađu.

- M. je bio pomalo preke naravi, stalno se svađao sa ženom. Išli su i u selo Rgotina, u poslednje vreme je žena tamo odlazila leti. Transplatirano mu je srce, retko je izlazio iz stana jer mu je smetala promena vremena. Bio je nervozan čovek - kažu komšije.

Za D. komšije kažu da ga nisu često viđali jer je u poslednje vreme bio u Beogradu. Pričaju da je fin mladić.

- Nismo ih viđali često, ni oca ni sina. Za D. smo čuli da je u Beogradu, pa da dolazi povremeno kući. Kada smo juče čuli šta se dogodilo, nismo mogli da verujemo. M. žena je sigurno bila van sebe od šoka. Ne mogu ni da zamislim kako joj je sada, kada zna da njih više nema. Ona je jako fina i dobra žena - dodaju komšije.

Nakon tragedije majka i žena nastradalih, odmah je prevezena u borsku opštu bolnicu. Prema poslednjim informacijama, do sada nije bilo nikakvih prijava u policiji vezano za ovu porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA