≫ 

Potresne reči oca silovane devojčice: Ćerka se majci žalila da ju je deda napao, on je monstrum, stidim ga se

Moj otac je koristio priliku kada ostane u kući sam sa mojom ćerkom kako bi je silovao, tvrdi Dragiša

  • 14
Silovanje, zlostavljanje, maltretiranje Foto: Shutterstock

Dragan D. (61) osumnjičen da je silovao svoju unuku u kući policiji se branio da je "on mator i da to nije mogao da uradi". Uhapšenom je određen pritvor nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

U svojoj ispovesti za "Telegraf.rs", Dragiša D. otac silovane devojčice kaže da su ćerku "odveli na pregled koji je utvrdio da je devojčica obljubljena".

- Moj otac je koristio priliku kada ostane u kući sam sa mojom ćerkom kako bi je silovao. Dete se poverilo majci i odmah su otišle u policiju i kod lekara. Mogu vam samo reći da me je sramota što je moj otac i da je za mene monstrum. Ne znam zbog čega je to uradio. Još joj je i pretio ubistvom ako nam kaže šta joj radi... - počinje svoju ispovest za naš portal Dragiša D.

Prema rečima oca nesrećne devojčice, ni on ni supruga nisu po ponašanju deteta nisu mogli ništa da primete.

- Otac je živeo sa nama, a onda je pre neko veče otišao od nas. Bilo mi je čudno, ali nisam želeo da ga zadržavam. Prvo veče kada nije bio sa nama ćerka se poverila majci. Ne znam kako sam ostao živ kada su mi rekli. Pitao sam policiju zašto je to uradio, ali niko nije mogao da mi tačno kaže već "tako mu došlo". Verujem svom detetu, a od njega me je sramota - kaže Dragiša.

Roditeljima napastvovane devojčice ostaje samo da se kako sami kažu mole Bogu da im dete bude dobro.

- Vodili smo je i kod psihijatra. Kažu da je jaka i da će verovatno sve dobro proći. Ocu želim da ceo svoj život bude u zatvoru. Meni je majka skoro umrla, a sada sam i oca izgubio - tvrdi Dragiša.

Dragan D. sutra će biti saslušan u tužilaštvu za krivično delo silovanje i po našem zakonu preti mu kazna doživotnog zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA