≫ 

Ovako je Žandarmerija otkrila pravi arsenal oružja u Rumi i Somboru: Muškarci uhapšeni na spavanju

Uhapšeni M. H. (29) i V. H. (34) zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Žandarmerije, u koordiniranoj akciji usmerenoj na suzbijanje kriminaliteta, pretresli su 11 lokacija na teritoriji Rume i Sombora i uhapsili M. H. (29) i V. H. (34) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Od uhapšenih je zaplenjen pištolj, municija različitog kalibra, dva noža, novac, a pretresom lokacija, pronađene su i dve vagice za precizno merenje, manja količina praškaste materije nalik na heroin, dva noža, dve vazdušne puške, jedna lovačka puška, oko 100 metaka, kao i blinkeri i baklje.

Osumnjičenima M. H. i V. H. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi.

Video: Zaplenjeno 32 kg marihuane, pola kila kokaina, brdo para na stolu i pištolji: Nađeno u duplom dnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA