Detalji pucnjave u "Stefan Braunu": Došao u klub sa devojkom i 3 druga, ispalio 7 metaka u radnika obezbeđenja

U pitanju je muškarac nižeg rasta, oko 25 godina, obučen u crno

  • 19

Šef obezbeđenja, M. Č. ranjen je noćas u poznatom beogradskom klubu "Stefan Braun" i nalazi se u teškom stanju. Kako Telegraf.rs saznaje, gost lokala koji je bio u društvu tri muškarca i jedne ženske osobe došao je u sukob sa radnicima obezbeđenja.

Potom je izašao iz kluba, da bi se vratio do hola i ispalio u radnika obezbeđenja nekoliko hitaca, a zatim je pobegao.

Policija je raspisala potragu za muškaracem nižeg rasta, oko 25 godina, obučenim u crno. Na mestu pucnjave je pronađeno 8 čaura, 7,65 mm.

Radnik obezbeđenja je privatnim kolima odvezen u Urgentni centar. Njega je dovezao kolega sa kojim je to veče radio. U toku je akcija prikupljanja krvi za njega.

Policija je pregledala video nadzor, ali i razgovora sa očevicima zaključila šta se tačno dogodilo.

Nekoliko minuta po dovoženju upucanog M. Č, u Urgentni centar se javio i B. T. (25) zbog poretrpljenog straha i povrede na glavi. Takođe, imao je na majici tragove krvi.

Kod dolaznih perona Autobuske stanice uhvaćen je i muškarac J. I.  koje je bežao i koji je imao vidne povrede glave. On je izjavio da je povrede zadobio od radnika obezbeđenja kluba.

Beogradska policija nakon pucnjave privela je I. J. ,S. V. , B.T, S. S.

Prema našim informacijama, oni su rekli da došlo do svađe mladića i radnika obezbeđenje. U jednom trenutku napadač je izašao da bi se zatim vratio sa puštoljem i počeo da puca na M.Č.

O celom slučaju obavesten je Više javno tužilaštvo.

Video: Jutro posle pucnjave u Stefan Braunu: Potukao se s obezbeđenjem zbog devojke, pa upucao jednog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    15. mart 2022 | 09:16

    Ovaj klub pretstavlja najcrnju tacku u Beogradu. Obezbedjenje cine ljudi koji ne znaju da rade svoj posao. Policija dezura u blizini veoma cesto i okrece glavu kada dodje do carki i tuca ispred kluba. Nocni klub na devetom spratu zgrade u stambenoj zoni je samo po sebi skandal. To nigde ne postoji! Kakav se tu uzas dogadja svako vece to znamo mi koji zivimo u istom kraju. Potpuno smo nemocni jer svaka prijava bude bacena u djubre. Cak nam je i receno da je bolje da se ne mesamo jer je vlasnik veoma blizak rezimu. Takvo upozorenje dobijamo vec skoro 20 godina. Znaci covek je kameleon, blizak sa svim rezimima..

  • Acko

    15. mart 2022 | 09:35

    Tako se to desava kad obezbedjenje glumi silu.

  • bgd

    15. mart 2022 | 09:16

    Zati sto klubove ne obezbedjuje obezbedjenje, nego dziberi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA