≫ 

I brat ranjenog radnika obezbeđenja iz "Stefan Brauna" pre 13 godina preživeo pokušaj ubistva

Beogradska policija raspisala je potragu za mladićem (25) nižeg rasta koji je ispalio osam hitaca u Mira Čuljkovića. Povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar i trenutno je u teškom stanju na opearcionom stolu

  • 6
Pucnjava, Stefan Braun Foto: Nikola Tomić

Radnik obezbeđenja Miro Č. (41), koji je noćas tri sata nakon ponoći upucan u beogradskom klubu " Mr Stefan Braun", brat je Maneta Č. (41) koji je pre 13 godina ranjen u pucnjavi na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, saznaje Telegraf.rs. U trenutku ranjavanja 2009. godine, i Mane Č. je bio radnik obezbeđenja u istom klubu.

Mane Čuljković je tada sa prostrelnom ranom leve prepone primljen u Urgentni centar, a odatle prevezen na Drugu hiruršku kliniku gde je operisan.

Tada se govorilo da je prema jednoj verziji događaja, na muškarca pucao nepoznati revolveraš iz automobila u pokretu, dok se po drugoj Čuljković sam ranio, tako što je "pištolj slučajno opalio". Sve se odigralo na trotoaru ispred ulaza u hotel "Beograd". Povređeni je, navodno, posle završene smene izašao iz kluba u kome radi.

Posle nekoliko minuta začuo se pucanj. Povređenom muškaracu prvi su u pomoć pritrčali njegovi drugovi. Pošto je dosta krvario, Čuljkovića su privatnim kolima, pre dolaska ekipe Hitne pomoći prevezli u bolnicu. Lekari Druge hirurške klinike su sanirali ozbiljnu povredu, jer je metak razneo krvne sudove. Ranjeni je navodno policiji rekao da su na njega pucali iz automobila u pokretu, ali nije znao da kaže ko, a ni gde su napadači pobegli. Međutim, zbog specifičnosti povrede, inspektori ne isključuju mogućnost da je Čuljković zbog nespretnog rukovanja sam povukao oroz.

Inače, Mane Čuljković je od ranije poznat policiji. Navodno, pre 18 godina je zajedno sa bratom i još nekoliko momaka "oteo" tramvaj i maltretirao putnike. Zbog toga se našao iza rešetaka.

Beogradska policija jutros je raspisala potragu za mladićem (25) nižeg rasta koji je ispalio osam hitaca u Mira Čuljkovića. Povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar i trenutno je u teškom stanju na opearcionom stolu.

- Policija je privela ostale učesnike obračuna. Oni su na saslušanju rekli da je došlo do svađe zbog devojke gostiju i obezbeđenja. Da bi u jednom trenutku mladić izašao iz kluba najverovatnije kako bi uzeo pištolj i vratio se u hol zgrade. Tada je upucao Mira Čuljkovića i pobegao. Za njim je raspisana potraga, Policija je uzela snimak obračuna - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA