Policija češlja Novi Sad u potrazi za autom kojim su napadači pobegli nakon ranjavanja Mandare: Navijač u komi

- Skinute su nadzorne kamere i policija ih pregleda. Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima, kaže izvor

  • 3
Miloš Mandić Mandara, Novi Sad Foto: Facebook/Милош Мандић Мандара, 192.rs

Navijač Miloš Mandić Mandara, koji je pre nekoliko dana teško ranjen u pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara, kako Telegraf.rs saznaje od izvora bliskog istrazi ovog slučaja, u sve je lošijem stanju i policija iz tog razloga još uvek nije uspela da ga ispita.

Ono što je, prema rečima našeg sagovornika utvrđeno, je da napadači nisu imali nameru da ga likvidiraju, nego da ga, kako navodi - zaplaše.

- Da su želeli da ga ubiju, uradili bi to, mogli su, ali nisu. Ovde je bila reč samo o zastrašivanju. Međutim, porognoze su loše... Mandara je u indukovanoj komi - kaže on.

Ističe da se snimci sa nadzornih kamera detaljno pregledaju, ali da se traži auto kojim su napadači došli.  

- Skinute su nadzorne kamere i policija ih pregleda. Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima. Jedina šansa im je da uspeju da označe auto u kojem su bili - navodi osoba iz istrage.

Navodi da je u Mandaru pucano iz pištolja.

Podsetimo, on je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta. Pucnjava se dogodila oko 6:30 na Detelinari.

Od ranije je poznat policiji, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela, a označen je kao navijač F.K. Novi Sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbgd

    18. mart 2022 | 17:35

    Izdrzi bato

  • Miki

    18. mart 2022 | 13:51

    Hteli da ga zastraše a ispucali 7 komada u njega baš ćudno zastrašivanje.

  • Darinka

    18. mart 2022 | 13:42

    On zna ko i zašto je pucano u njega, ako dođe sebi progovorice pod uslovom da smije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA