Navijač sa suprugom nosio kese iz džipa kada ga je ubica sa fantomkom izrešetao: Detalji sačekuše u Obrenovcu

Ubijen je dok je iz crnog automobila "Hyundai Tucson" sa suprugom Anom D. iznosio kese i hteo da ih prenese u drugi auto marke "Renault Clio"

  • 26
Ubistvo navijaca u Obrenovcu, Branislav Bane Penčić Foto-montaža: Nikola Anđić, Milena Đorđević, Shutterstock

Branislav Penčić bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" FK Partizan ubijen je oko 15.00 časova u mafijaškoj sačekuši u subotu u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće dok je, kako Telegraf saznaje, iz crnog automobila "Hyundai Tucson" sa suprugom Anom D. iznosio kese iz pomenutog auta i peške sa njom krenuo ka parkiranom vozilu "Renault Clio" crvene boje, koji je takođe u njihovom vlasništvu.

Branislav Bane Penčić ubistvo Obrenovac Foto-ilustracija: Privatna arhiva, Shutterstock, Marko Jovanović

Tada je sa udaljenosti od oko 30 metara sa fantomkom na glavi iz ulaza broj 88 "iskočio", za sada neidentifikovani, muškarac sa pištoljem koji je ispalio rafal u Penčića. Tom prilikom pogodio ga je u leđa i pobegao kroz isti ulaz na koji je došao. 

Ubistvo navijaca u Obrenovcu Foto Nikola Andjic

Usmrćen je sa tri hica iz pištolja sa prigušivačem. Jedan od ispaljenih hitaca završio mu je u grudima. On je umirao na rukama svoje supruge.

Ubrzo su na mesto zločina stigli policija i Hitna pomoć, a Penčić je oko 15.50 časova dovežen u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije gde je nakon neuspšene reanimacije preminuo u 16.20 časova.

Policija i dalje traga za njegovim likvidatorom.

Branislav je sahranjen na Starom groblju u Obrenovcu uz prisustvo rodbine i prijatelja.

Branislav Bane Penčić, umrclice Foto: Večernje Novosti

Supruga mu je, podsetimo, poslednji pozdrav uputila čituljom u kojoj piše: "Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. mart 2022 | 22:15

    Обзиром да има звање вође навијача то значи да је незапослен то јест беспослен ... одакле му паре за два моторна возила, регистрацију и одржавање истих ?

  • balkanski spijun

    22. mart 2022 | 22:56

    Cim je tu dzip,vodja navijaca i sacekusa to nisu cista posla a da nije bila sacekusa bio bi i aston i ferari a mozda i maserati...

  • Goran

    22. mart 2022 | 23:42

    Džaba džipa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA