Stravični porodični zločini potresli Srbiju za samo 24 sata: Upucao roditelje i skinuo se go, drugi izbo majku

Jedan je upucao majku i oca iz lovačke puške, pa se skinuo go, a drugi je majku izbo nožem na Paliluli

  • 2
Deca koja su ubila svoje roditelje Foto: Telegraf.rs, Facebook, Marko Jovanović, Shutterstock

Srbiju su u roku od 24 sata potresla dva stravična porodična zločina u kojima su žrtve bili roditelji, a "ruku smrti" na njih digli su sinovi. Prvi zločin dogodio se u ponedeljak oko 13 časova kada je Miloš I. (33) iz lovačke puške ubio oca Andreja (72) i majku Gordanu (62) u naselju Kusatka kod Smederevske Palanke. Drugo ubistvo desilo se narednog dana na Paliluli kada je Davor P. (55) nožem ubio majku Katarinu (78).

Nijedan od njih dvojice nikada nisu bili privođeni, a motivi oba zločina su i dalje nepoznati.

PUCAO IZ LOVAČKE PUŠKE, UBIO MAJKU I OCA, PA SE SKINUO GO 

Miloš I. (33) prvo je, kako se navodi, ubio oca Andreja (72) koji je bio na traktoru, a potom je pucao u majku Gordanu (62) koja je pokušala da pobegne. Kako se nezvanično navodi, sumnja se da je pre ubistva koristio opijate i da je bio u veoma lošem psihičkom stanju.

Nakon zločina on je sam pozvao policiju i predao se, a određen mu je prtivor od 30 dana.

Obdukcija je pokazala da je roditelje usmrtio sa po jednim hicem u glavu iz lovačke puške koja je bila u vlasništvu njegovog oca. On se zatim, skinuo go i otrčao po pomoć kod strica. Od rođaka je tražio da ide u kuću i da mu oživi roditelje. Na saslušanju kod tužioca je bio u lošem psihičkom stanju.

Miloš Ignjatović Kusadak ubistvo Foto-ilustracija: Facebook, Marko Jovanović, Shutterstock

- Nije mogao da objasni zašto je ubio roditelje. Niko od rođaka, ni komšija nikada nije čuo da se ona ne slažu, svađaju, kao ni to da su postojali neki problemi u toj porodici - rekao je sagovornik blizak ovom slučaju.

Inače, oni su tog jutra došli da vuku neka drva. Miloš je potom išao kod strica da pita da li mu treba pomoć oko orezivanja voća, a sledeće što je uradio je bilo da je go utrčao kod njega u dvorište i tražio da mu oživi roditelje.

-  Ložio sam furunu, kada se pojavio go na dva metra od mene. Plakao je i vikao da je ubio roditelje. Bio je potpuno van sebe. Zatekao sam njegovog oca, a mog brata pored traktora u lokvi krvi. Nisam mogao da verujem da je to uradio. Odmah sam zvao policiju i tamo više nisam odlazio. Miloš je šetao po dvorištu skoro go. Na trenutke bi seo na stepenice ispred kuće u kojoj je ubio majku - kaže Rodoljub.

Inače, Miloš ima brata i sestru ali da su oni više godina stariji od njega i zbog toga je navodno bio mezimac u kući.

NOŽEM UBIO MAJKU NA PALILULI, PA KRVAVIH RUKU OTIŠAO U POLICIJU 

Dan kasnije porodična tragedija dogodila se na Paliluli , kada je Davor P. (55) nožem ubio majku Katarinu (78) i potom se predao policiji. Naime, nakon što je ubio nesrećnu ženu, on je krvavih ruku otišao u policiju.

Prethodno veče Davor je majku Katarinu bacio na pod, zbog čega je dolazila policija. On je nakon dolaska polciije rekao da će se vratiti u stan u završiti započeto.

zgrada, mesto ubistva, palilula, Foto: Telegraf.rs

Katarini je komšinica, kako kaže, pomagala sa savetima kako da se zaključa, bila je, kako smo naveli i policija, ali ipak ništa nije pomoglo.

U vreme ubistva u stanu je bio i teško pokretan otac kojeg je ona čuvala. Osim uboda nožem, na glavi nesrećene žene uočene su povrede glave, te se prepotstavlja da ju je on udarao u glavu.

Davoru je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA