Očevidac zločina u Zaječaru za Telegraf: Ubica vikao na komšinicu da ugasi peć, a onda je ubio nju i policajca

"Vikao joj je da ugasi peć, da mu šalje loše vibracije i da će da joj izlomi svo cveće koje ima"

  • 10

Ekipa Telegraf.rs stigla je na mesto zločina koje se dogodilo sinoć oko 22 časova u Ulici 7. septembra u Zaječaru kada je D. Z. ubio komšinicu V. Đ, a potom upucao policajca Ivana Đ. (28) koji je došao po službenoj dužnosti na mesto zločina.

Prema rečima komšija, D. Z. je već od 10 časova počeo da maltretira V. Đ., koju je inače mučio godinama unazad, a sve je eskalirao uveče kada je ona uključila grejanje.

- Vikao je da ugasi peć, da mu šalje loše vibracije i da će da joj izlomi svo cveće koje ima. Potom se čuo pucanj, pa opet pucanj - kaže prva komšinica.

Jedan od očevidaca, odnosno, prvi komšija po imenu Goran, rekao je da čuo sirene, pa video policajce.

- Čuo sam sirene, jutros sam video policajce, a onda je žena ubijena iz pištoljar. Niko nije pretpostavljao da će ovako nešto da se desi. Više puta su ga prijavljivali, par puta je hapšen - rekao je on.

Kako se spekuliše, navodno je ranjeno još dvoje policajaca, ali iz Višeg javnog tužilaštva za Telegraf.rs su saopštili da nije bilo povređenih pripadnika MUP-a.

Policija je i dalje na licu mesta i jutro posle krvavog pira u Zaječaru, u kom je D. Z. ubio komšinicu V. Đ. i policajca Ivana Đorđevića (28).

Kako se vidi na fotografijama Telegrafa na licu mesta, vidljivi su tragovi krvi, kao i uviđaja koji je izvršen.

Podsećamo, prema našim informacijama, D. Z. je godinama maltretirao komšinicu, koja je protiv njega navodno podnela više prijava.

Sinoć ju je ubio iz vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu.

Video: Ovo je momenat kada se čuju pucnji u Zaječaru: Ubica likvidirao dvoje pa se obesio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    29. mart 2022 | 12:32

    Ona podnosila prijave,a tuzioci naravno nisu radili svoj posao.Da je makar malo ova drzava u rwdu,sad bi odgovorni zaglavili na robiju,ali na zalost - svestan sam gde zivim...

  • Neki

    29. mart 2022 | 13:34

    Nije mi jasno da kad se prijavi pucnjava šalju neiskusni policajci i nedovoljno zaštićeni , saučešće familiji.Za ovo bi trebao neko da odgovara .

  • Milena

    29. mart 2022 | 13:26

    Zao mi je mladog policajca...Ja se pitam zasto isu bez pancira kad su na duznosti...Danas su vecinom bez zivaca...Kad drzavni otgani ne funkcioniraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA