Ovo je osumnjičeni za pokušaj ubistva na Paliluli, a danas je izneo svoju odbranu: Odmah mu je određen pritvor

Ukoliko se dokaže njegova krivica preti mu zatvorska kazna od pet do 15 godina

  • 0
Hapšenje, ubistvo nožem Foto-ilustracija: Shutterstock

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Srđan D. (40) zbog sumnje da je u ponedeljak oko 23 sata u beogradskom naselju Palilula nožem izbo Slobodana I. (44), saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, privedeni je tužiocu rekao da se brani ćutanjem. Njemu je određen pritvor kako ne bi uticao na svedoke.

Ukoliko se dokaže njegova krivica zbog pokušaja ubistva preti mu zatvorska kazna od pet do 15 godina . 

- Policija još nije našla nož kojim je izboden Slobodan. Ranjeni muškarac ukazao je inspektorima ko ga je napao, ali ne i zbog čega. Policija nastvalja istragu nakon pokušaja ubistva na Paliluli-kaže naš izvor.

Podsećanja radi, beogradska policija nakon potrage u ponedeljak uhapsila je Srđana, zbog sumnje da je u zgradi na Slanačkom putu nožem izbo Slobodana  i to u stanu njegove poznanice V.K. (37).

- Inspektori su nakon dojave o pokušaju ubistva muškarca dobili informaciju da je napadač pobegao i da se krije u jednom stanu na Paliluli. Po nalogu sudije policija je ušla u njega i tu zatekla osumnjičenog. Srđan je imao povrede po rukama i glavi. Po svemu sudeći on se - kaže naš izvor blizak slučaju.

Kako "Telegraf.rs", za ženom koja je bila pored Srđana D. raspisana je potraga zbog učestvovanja u krađi. Ona je nakon saslušanja puštena iz policije, dok je njen poznanik ostao u pritvoru.

U Urgentnom centru u ponedeljak bez svesti i sa 4 ubodne rane u grudnom košu nađen je Slobodan. On je u teškom stanju primljen u bolnicu.  Lekari su mu konstatovali i povrede na glavi kao i dva polomljena rebra.

- Inspektori su obavili razgovor sa izbodenim Slobodanom koji je rekao ko ga je napao, ali ne i zbog čega - dodaje naš izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA