≫ 

Saznajemo: Ovako je uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva na Paliluli, povređeni i dalje kritično u bolnici

Osumnjičeni za pokušaj ubistvo imao je povrede po rukama i glavi

  • 0
Uhapšen muškarac koji je nožem izbo druga Foto: Shutterstock

Beogradska policija nakon potrage uhapsila je Srđana D. (40) , zbog sumnje da je u zgradi na Slanačkom putu nožem izbo Slobodana I. (44) , i to u stanu njegove poznanice V.K. (37) u beogradskom naselju Palilula, saznaje "Telegraf.rs".

- Inspektori su nakon dojave o pokušaju ubistva muškarca dobili informaciju da je napadač pobegao i da se krije u jednom stanu na Paliluli. Po nalogu sudije policija je ušla u njega i tu zatekla osumnjičenog. Srđan je imao povrede po rukama i glavi. Po svemu sudeći on se  - kaže naš izvor blizak slučaju.

Kako "Telegraf.rs", za ženom koja je bila pored Srđana D. raspisana je potraga zbog učestvovanja u krađi. Ona je nakon saslušanja puštena iz policije, dok je njen poznanik ostao u pritvoru.

Podsećanja radi, sinoć oko 23 sata u zgradi u Ulici Slanački put kod broja 78. bez svesti i sa 4 ubodne rane u grudnom košu nađen je Slobodan I. On je u teškom stanju primljen u bolnicu. Lekari su mu konstatovali i povrede na glavi kao i dva polomljena rebra.

- Inspektori su obavili razgovor sa izbodenim Slobodanom koji je rekao ko ga je napao, ali ne i zbog čega. Uhapšeni će sutra biti priveden u Tužilaštvo - dodaje naš izvor.

Video: Trenutak hapšenja organizatora pokušaja ubistva srpskog biznismena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA