≫ 

Samantino telo danima ležalo krvavo u kući u Vlasotincu: Policiju pozvao stanodavac, potraga za ubicom u toku

Njeno telo navodno je otkrio stanodavac, a policija je upala kod njenog bivšeg muža Marjana koji im je, kako se nezvanično navodi, rekao da nije uspeo da je čuje i vidi više od nedelju dana

  • 0
Samanta Vučković Foto: Nikola Tomić, Facebook/Samanta Vuckovic

Samanta V. (31) koja je nađena mrtva u utorak uveče u kući u Vlasotincu, prema našim saznanjima je ubijena, a potraga za njenim dečkom Dejanom R. je u toku, jer se sumnja da ju je upravo on ubio.

Njeno telo je, prema nezvaničnim informacijama, pronašao stanodavac. Inače, ona ima bivšeg supruga Marjana V. (30) od kojeg se razvela i njemu ostavila dvoje dece. Prema rečima meštana, ona je Marjana varala "po komšiluku", pa su se razveli.

- Decu je ostavila njemu na čuvanje, a njeni su bili vikendi. Ona je njemu trebalo da plaća alimentaciju. Koliko znamo, Marjana je sad za vikend kada je doveo decu oterao Dejan, rekao mu je da ne mogu da uzmu decu  - kaže komšinica.

Njeno telo navodno je otkrio stanodavac, a policija je upala kod njenog bivšeg muža Marjana koji im je, kako se nezvanično navodi, rekao da nije uspeo da je čuje i vidi više od nedelju dana.

Policija je potom raspisala potragu za njenim dečkom Dejanom R.

Podsetimo, njeno telo nađeno je u krevetu, prekriveno ćebetom u lokvi krvi.

Video: Devojka ubijena nasred ulice u Novom Sadu, sumnja se na bivšeg dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA