≫ 

Selo ovakav zločin ne pamti: Prvi snimak sa mesta zločina, ovde je mladić ubio porodicu. Čuje se samo lavež

Šta se dogodilo u glavi mladića koji je prethodne noći krenuo nožem ka mami, tati i deki?

  • 0

Atenica kod Čačka ovakav zločin ne pamti! S.G., M.G. i S.G. preminuli su nakon što ih je mladić (sin i unuk) izbo nožem do smrti. On je i dalje u bekstvu i za njim se intenzivno traga, a tela nastradalih biće prevezena na obdukciju. Stanovnici u šoku pričaju sa novinarima na licu mesta, gledaju ka policijskim trakama i vraćaju se u svoje kuće, čuje se samo lavež pasa koji odzvanja mirnim naseljem.

Uviđaj je u toku, potvrđeno je za Telegraf.rs.

- Svi su u šoku, u tom kraju svi vrata drže otključana jer je svima moglo da se desi. On je spustio roletne na kući i to je uradio između 21 i 22 časa, a brat je leševe našao u 2 sata posle ponoći, tako što je razvalio vrata i zatekao roditelje i dedu zaklane. Poznat je kao vrlo problematičan momak, ali niko nije očekivao da može da se desi ovakva tragedija - kaže komšinica za Telegraf.rs.

Podsetimo, tragedija se dogodila sinoć oko 10 sati, a tela je pronašao brat napadača kad se vratio iz grada. Komšije tvrde da je navodno pre nekoliko meseci nasrnuo na svoju porodicu.

- Ovo je nezapamćen slučaj u našem naselju, još uvek smo u šoku i ne verujemo šta se dogodilo u našoj neposrednoj blizini. Nastradali su bili radni, dobri i pošteni ljudi i niko za njih vam ne može reći nijednu lošu reč. Sa komšijama nikad nisu imali neuglasice - kažu za RINU stanovnici Atenice.

Neke komšije tvrde da je mladić koji je usmrtio članove porodice navodno ranije imao problem sa drogom.

- To smo čuli još pre određenog vremena. Neko kaže da je bio i na lečenju od droge, ali to ne mogu sa sigurnošću da vam potvrdim. Ovo nije bio prvi njegov napad, u naselju se pričalo da je i pre nekoliko meseci nožem nasrnuo na porodicu, ali tada ishod nije bio ovako fatalan - dodaju komšije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA