≫ 

Poznat identitet muškarca koji je sa Ljajićem doživeo nesreću i poginuo: Član SDPS-a, muž poznate voditeljke

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a

  • 13

Muškarac koji je jutros poginuo u nesreći kod Ražnja je Branko Gogić, predsednik IO SDPS, saznaje Telegraf.rs. On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Gogić je iza sebe ostavio dete i suprugu Nadu Gogić, nekadašnju novinarku RTS-a.

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    10. april 2022 | 11:10

    Saucesce porodici i SIP-u !

  • dr.

    10. april 2022 | 11:37

    Saucesce porodici poginulog.Taj deo kod Ražnja je najopasniji deo na auto putu Bg-Niš ogranicenje je 100km/h,obicno tu svako uspori osim politicara koji upale rotacije i misle da mogu da lete i ne samo tu nego svuda,Verovatno je uzrok saobracajne nesrece prebrza voznja!!

  • Milan Pariz

    10. april 2022 | 11:26

    Porodici Gogić najdublje saučešće,ugasio se Jos jedan život na našim drumovima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA