≫ 

"Nikoli je najteže, brat mu je ubio roditelje i dedu": Sahranjeno troje Glišovića kojima je presudio Ilija

Na groblju se okupio veliki broj meštana koji su ih zajedno sa porodicom ispratili na večni počinak. Plač i jecaji čuli su se na sve strane, a kako jedan od njihovih rođaka navodi, najteže je bratu Nikoli koji je ostao sam

  • 1
Atenica, Čačak ubistvo, sahrana Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Na Ateničkom groblju u Čačku danas je sahranjena tročlana porodica Glišović, odnosno Milan (57), Slađana (49) i deda Sreten (87), koje je zaklao njihov sin, odnosno, unuk Ilija (21).

Na groblju se okupio veliki broj meštana koji su ih zajedno sa porodicom ispratili na večni počinak. Plač i jecaji čuli su se na sve strane, a kako jedan od njihovih rođaka navodi, najteže je bratu Nikoli koji je ostao sam.

- Nikola (23), Ilijin rođeni brat, mučenik... njemu je sada najgore. On je ni kriv, ni dužan. Em je ostao sam, bez roditelja, dede, moraće da se nosi sa tim da mu je rođen i brat pobio sve, još ih je on pronašao preklane. Strahota jedna - kaže jedan od rođaka.

Svetlana Glišović, majka, Atenica, Čačak ubistvo Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, zločin kakav ni najsatriji meštani Čačka ne pamte dogodio se u petak oko 23 sata kada je Ilija Glišović (21) presudio majci, ocu i dedi, a zatim pobegao. Policija ga je uhapsila deset sati kasnije nedaleko od kuće. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Glišoviću je određen pritvor do 30 dana.

Troje najmiljih u kući je zatekao sin i unuk Nikola Glišović.

Milan Glišović, otac, Atenica, Čačak ubistvo Foto: Privatna arhiva

- Mladić je pozvao policiju i rekao da se u hodniku njegove kuće nalaze tela roditelja. Da je svuda okolo mnogo krvi. Međutim, tek kada je došla policija u spavaćoj sobi nađeno je i telo njegovog dede. Ulazna vrata bila su sva krvava. Nikola je odmah policiji rekao da je zločin najverovatnije počinio njegov nrat Ilija - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Prema našim informacijama, telo Svetlane (49) nađeno je u hodniku kuće, a nedaleko od nje bio je Milan (57). U sobi je policija zatekla telo Sretena (87).

Obdukcija je pokazala da je troje Glišovića ubijeno nožem.

Video: Prvi snimci hapšenja mladića: Čitav Čačak bio pod opsadom, pronađen u blizini porodične kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    12. april 2022 | 18:39

    Nema više od sat i po ni jednog komentara. A šta bi čovek i mogao da kaže. Tišina sve govori. Naravno da je Nikoli najteže. Ne postoji ni način ni bilo šta što bi mu čovek rekao ili učinio da mu olakša. Žao mi je dečka,23 godine, ali utehe tu,jednostavno nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA