≫ 

"Mesto im je u zatvoru do kraja života": Meštani Jabukovca dan pred donošenje presude za četvorostruko ubistvo

Tužilac je predložio da Maja dobije 40 godina zatvora, a Davor 35, jer je, kako je navedeno, zloupotrebom najčistije ljudske emocije izmanipulisan da učini ono što je učinio

  • 9
Davor Pernić, Maja Badjikic, Maja Bađikić, Jabukovac Foto: Facebook, Printskrin: Youtube, Facebook/Novica Maja Badjikic

Presuda za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu za koje se terete Davor Pernić i Maja Bađikić biće doneta sutra u Višem sudu u Zaječaru. Pre tri godine u pomenutom mestu su ubijeni Raja Kazimirović, njegova majka Dragica, sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana Jozeljić.  

- Svi se nadamo da će da dobiju maksimalnu kaznu. Strašno je to što su uradili, ubiše ih sve zbog para. Ovo je drugi put da se tako nešto dešava u našem mestu. Pre 15 godina je onaj Nikola Radosavljević pobio 9 njih. Strašno - kažu meštani.

Tužilac je predložio da Maja dobije 40 godina zatvora, a Davor 35, jer je, kako je navedeno, zloupotrebom najčistije ljudske emocije izmanipulisan da učini ono što je učinio.

Podsetimo, osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor Pernić (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

One su se suprotstavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

žrtva jabukovac Davor Pernić Foto: Facebook, Privatna arhiva

Policija je tada nakon 20 dana opsežne istrage, uspela da reši najteže ubistvo u Srbiji od početka godine i uhapsi četvorostrukog ubicu Davora (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazmirovića i još tri žene.

Motiv svirepog zločina na salašu u Jabukovcu je pljačka.

Davor je došao na imanje Kazmirovića znajući da u kući ima novca.

On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokšavale na sve načine da ga spreče. Pištoljem je ubio sve tri žene. U trenutku kada je htelo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice.

Davor je čekao momenat da Raja Kazimirović (72) traktorom ode sa svog salaša, kako bi naoružan upao na imanje opljačkao ga, a ubica je, kada pokazuju prvi rezultati istrage, očekivao da se na imanju nalazi samo Rajina majka Dragica misleći da će od nje lako iznuditi novac, ali je unutra zatekao tri žene.

Štubik, oružje, Davor P. Jabukovac, masakr, zločin, ubistva, hapšenje Negotin Foto: MUP RS, Google

Nedaleko od samog imanja, na mestu na kojem se pregledno vidi salaš Raje Kuzmirovića, pronađeno je na desetine opušaka cigareta, te se sumnja da je ubica posmatrao kretnje ove porodice, kako bi pljačku izvršio kada Raja ne bude u kući.

Nakon što je konačno završena istraga u slučaju ovog ubistva koja se vodi protiv Davora Pernića, u dopunjenoj optužnici koju je tužilaštvo u Negotinu podnelo sudu našlo se još jedno ime - Maja Bađikić (26) koja se tereti da ga je izmanipulisala i navela na zločin.

BONUS VIDEO:

Video: Uhapšen osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    19. april 2022 | 09:17

    Ubio iz čistih emocija. Ubio je ljude zato što je lud. Niko nije imao čiste emocije, samo on. Svašta.

  • Dasa

    19. april 2022 | 09:45

    Malo je i maksimalno...!!!

  • Mm

    19. april 2022 | 10:15

    Cetiri puta dozivotna, bez mogucnosti pomilovanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA