≫ 

Teška nesreća u Mirijevu: Deka stradao na pešačkom, ovo nije prva tragedija na tom prelazu

U pitanju je raskrsnica sa obeleženim pešačkim prelazima, ali bez semafora

  • 7
Saobracajna nesreca, saobracajka, udes, zgazen pesak, trotoar, ulica, auto, pesacki Saobraćajna nesreća / Foto: Shutterstock

U Beogradu, na uglu ulica Matice srpske i Branka Ćopića u Mirijevu na pešačkom prelazu oboren je pešak S. B.  (82). Ekipa Hitne pomoći na licu mesta mogla je samo da konstatuje smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni muškarac je od siline udarca odleteo nekoliko metara.

U pitanju je raskrsnica sa obeleženim pešačkim prelazima, ali bez semafora. U blizini, u Ulici matice srpske je i autobuska stanica.

Podsetimo, pre više od tri godine, na Božić 2019, na uglu ulica Matice srpske i Branka Ćopića poginula je starija žena nakon što je na nju, na pešačkom prelazu, naleteo automobil.

Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, pokušali su da pomognu nesrećnoj ženi dok nije stigla Hitna pomoć. Međutim, oni su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt.

Video: Snimak stravičnog sudara na Mirijevskom vencu: Auto potpuno uništen, ima povređenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Njegoš

    23. april 2022 | 13:25

    Gospođa koja je vozila juga i pokupila deku je u poodmaklim pedesetim i ne može se reći da je bahata, ali jednostavno se pogubila i nosila ga tridesetak metara na haubi.Bila je u šoku kada sam naišao otprilike pola sata od nesreće. Čudno se ponašaju u saobraćaju beogradski pešaci i kada se približe pešačkom, a pogotovu bez semafora, sigurno krenu i ne gledaju ima li opasnosti. Život je jedan.

  • Deki

    23. april 2022 | 10:57

    Večnaja pamjat, neprelazi se tako pešački.

  • Jele

    23. april 2022 | 12:31

    Policijo hapsi bahate vozace, ubise nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA