≫ 

Ovo je mladić koji je upucan u Vinči: Napadač mu pucao u čelo i pobegao skuterom

Gorana A. (21) su prolaznici slučajno pronašli sinoć, u lokvi krvi u kojoj je ležao na stazi ispred Osnovne škole "Nikola Tesla"

  • 8
Mladić koji je upucan u Vinči, Vinča Foto: Društvene mreže, G.A.

G. A. (21) upucan je sinoć u čelo u naselju Vinča, a prema nezvaničnim informacijama, on je više puta hapšen i ima policijski dosije. U njega je, za sada nepoznati napadač, ispalio metak u čelo u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja nedaleko od Osnovne škole "Nikola Tesla" i potom pobegao skuterom ka hotelu "Radmilovac". 

Podsetimo, Gorana A. (21) su prolaznici slučajno pronašli sinoć, u lokvi krvi u kojoj je ležao na stazi ispred Osnovne škole "Nikola Tesla". Njega je, prema prvim informacijama, upucao napadač sa kacigom koji je posle pucnjave pobegao skuterom u pravcu hotela "Radmilovac".

Ranjeni mladić navodno kod sebe nije imao dokumenta, a kolima Hitne pomoći prebezen je na VMA, gde se lekari bore za njegov život, jer je, prema rečima načelnika VMA, on i dalje životno ugrožen.

- Pacijent je u ugroženom stanju hitno dovezen na VMA i podvrgnut hirurškoj intervenciji od strane neurohirurga. Urađeno je ono što je bilo indikovano za prvu akutnu pomoć u tako teškom stanju. Može se reći da je u stabilnom stanju, ali njegovo konačno stanje je još uvek neizvesno, s obzirom na težinu povreda koje je zadobio - rekao je dr Nebojša Marić sa VMA.

Video: Jutro nakon pucnjave u Vinči, Telegraf na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbsr

    5. maj 2022 | 10:08

    Obracun malih mafijasa!?!?

  • Kiki

    5. maj 2022 | 10:17

    Kolko znam,mali je bio baš problematičan,niko mije smeo da mu se zameri jer je znao da napadne kad se najmanje nadaš. Do pre neki dan mu je glava bila zavijena..

  • Ja

    5. maj 2022 | 09:55

    Mafijas sa autom od 25 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA