Još jedan užasan udes u Nišu: Povređeni otac i dete, pokošeni na pešačkom prelazu

U niškoj Hitnoj pomoći rečeno je da je otac prebačen u Urgentni centar UKC Niš, a dete na Dečiju hirurgiju * Prema prvim informacijama, oba pešaka imaju lake telesne povrede

  • 13
Sudar,  pešački prelaz, nesreća, kola Foto: Shutterstock

Jedan muškarac i njegovo devetogodišnje dete povređeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17.30 sati na Trgu kralja Aleksandra u Nišu.

Do udesa je došlo kada je vozilo "ford" oborilo pešake na obeleženom pešačkom prelazu.

U niškoj Hitnoj pomoći rečeno je da je otac prebačen u Urgentni centar UKC Niš, a dete na Dečiju hirurgiju. Prema prvim informacijama, oba pešaka imaju lake telesne povrede.

Za sada nema informacija o starosti oca.

Ovo je druga saobraćajna nesreća koja se danas dogodila, a koja je za posledicu imala povređivanje deteta. Jutros je na Čamurlijskom putu teško povređen petnaestogodišnjak, takođe pešak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    10. maj 2022 | 19:36

    Uvesti zakon da ko ne stane na pešačkom prelazu i ne propusti pešaka, odmah trajno oduzimanje vozačke dozvole bez mogućnosti ponovnog polaganja. Sa ovim narodom ne vredi drugačije osim najstrožih mogućih kazni. Svakodnevno gledam toliko bahatosti i bezobrazluka u saobraćaju da me ovakve stvari uopšte ne čude. Vozačke dozvole se dele ko flajeri, a pojedini ne mogu da dočekaju da se dokazuju da su neki brzi i opasni. Za ovaj narod su samo što teže kazne, jer smo milion puta dokazali da nismo u stanju ni osnovne saobraćajne propise da ispoštujemo. Broj saobraćajnih nezgoda bi se prepolovio kad bi vozačke počele da se oduzimaju trajno za kršenje osnovnih saobraćajnih pravila. Samo oštro.

  • marraa

    10. maj 2022 | 19:58

    Čemu služe uopšte pešački prelazi?

  • Frik

    10. maj 2022 | 20:15

    Da se ponavlja polaganje za vozačku dozvolu. Da se kažnjavaju instruktori koji su ih pustili da prođu. Strašno kako se vozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA