≫ 

Stravičan snimak sa mesta nesreće kod Kruševca: Jedan poginuo, 3 povređeno, delovi kola rasuti na sve strane

Uviđaj lica mesta obavljaju pripadnici kruševačke saobraćajne policije i nadležno tužilaštvo

  • 4

Jutros je oko 6.30 na magistralnom putu Kruševac-Blace u Gornjem Stepošu, došlo do teške saobraćajne nezgode u kojoj je život izgubio muškarac sa inicijalima M.R. star 56 godina iz Kruševca, dok su tri osobe povređene i njima se trenutno pomoć ukazuje u kruševačkoj Opštoj bolnici.

Kako je za RTK nezvanično potvrđeno iz pouzdanih izvora, u nezgodi su učestvovala dva putnička vozila koja su se kretala iz suprotnih smerova. U čeonom sudaru automobila marke Dačija i Golf kruševačkih registracija, vozač Dačije je poginuo, dok je dvoje putnika iz tog vozila povređeno. Vozač Golfa, koji je bio sam u vozilu, je takođe zadobio, kako nezvanično saznajamo teže povrede, ali za sada nije životno ugrožen.

Uviđaj lica mesta obavljaju pripadnici kruševačke saobraćajne policije i nadležno tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

Video: Čovek pao sa nadvožnjaka, naleteo auto i prebacio ga na drugu stranu puta gde ga je pokupio autobus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    24. maj 2022 | 09:49

    Stroga kontrola saobracaja! I kazne! Poludeli smo...

  • Sanja

    24. maj 2022 | 10:22

    Tim putem cesto prolazim.Mogu samo da kazem,tu se vozi nenormalno brzo.

  • Valjevac 1

    24. maj 2022 | 10:39

    Od pocetka sezone bilo je udesa sa motorima sto njihovom krivicom sto vozaca automobila ali kad bolje sagledam prosle dve nedelje sve teski udesi i to sve automobili pa sad pitam one sto kukaju na vozace motocikala ko je sad preterao u brzini i ko uopste ne vodi racuna u saobracaju da motocikli nam smetaju jel prolaze pored nas dok stojimo u koloni cista ljubomora kupite motocikl a moze i skuter manje ce biti mrtvih ne mozete preko 50 km/ h sa Pedom npr. Sinoc na Pancevcu poginuli jutros Krusevac pre neki dan isto alo sta je sa mozgom imate li ga??? Samo pun gas ma sve profi vozaci a auti jaki a ispravni 40% to sto se prodje tehnicki ne znaci da je ispravan 100% uostalom kome se ne zivi na most pa nek skace a ne tudji zivot da unisti da nesrece se desavaju ali ovo je postala svakodnevnica i sve brza voznja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA