Ovo su Dobrinka i Trivun koji su zajedno poginuli na Pančevačkom mostu: Vozaču BMW smrti određeno zadržavanje

Tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran

  • 26
Pančevački most, poginuli Foto: Privatna arhiva

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu juče su poginuli Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić, bračni par. Od siline udarca oboje su ispali iz kabine, ona je završila u vodi, a on na zelenoj površini. 

Tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, bračni par je bio u kamionu i išli su u smeru ka gradu.

- Pre saobraćajne nesreće kamiona "zastava" kretao se desnom kolovoznom trakom u smeru ka gradu. U jednom trenutku iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i u tom trenutku je automobil "BMW" prednjim desnom stranom udario u zadnju levu stranu kamiona. Od siline udarca i inercije kamion se vratio u desnu kolovoznu traku, udario u zaštitnu ogradu, a dvoje ljudi je ispalo iz kabine kamiona - kaže naš sagovornik.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, na mesto nesreće pojavio se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva i naredio da se i kamion voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera.

S. K. (47), vozaču BMW-a, inače državljaninu Republike Nemačke zaposlenom u Srbiji, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nezgodu, odnosno da je počinio teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će sutra biti saslušan pred tužiocem.

BONUS VIDEO:

Video: Snimak lančanog udesa kod Sajma: Kolaps u Beogradu, sudarili se tramvaj i tri vozila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    24. maj 2022 | 15:10

    Jadni ljudi.

  • Anonymus

    24. maj 2022 | 16:16

    Samim ti što si ispali iz vozila, vetovatno su koristili sugurnosne pojaseve i samim tim , a i skretanjem u paralelnu traku bez pokazivača pravca, uveravanjem vozača da drugom vozilu iza sebe neče preseći put, pokazatelji su koliko se poštuje prednost drugog vozila, i bezbednost saobraćaja... Vozač BMW-a je u pritvoru zbog kretanja pravo svojom kolovoznom trakom ili... ???

  • teorija zavere

    24. maj 2022 | 16:27

    Oni isekli BMW, a ovaj jurcao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA