≫ 

Otkriven motiv ubistva u Rakovici: Nije hteo da mu da pare za rudarenje kriptovaluta, on ga upucao

Kako se navodi, on je oko ponoći u kući u Rakovici, nakon rasprave, iz vatrenog oružja usmrtio Miloša T. nakon čega ga je policija i uhapsila

  • 2
Rakovica, pištolj, kriptovalute Foto: Google Maps, Pixabay, Shutterstock

Zoran R. (54) noćas je nakon kraće rasprave oko pištoljem ubio Miloša T. (32) kod kojeg je živeo, a prema nezvaničnim informacijama izvora iz istrage ovog slučaja, do okršaja je došlo nakon što ubijeni nije hteo ovom drugom da da novac od rudarenja kriptovaluta.

- Ubijeni T. M. je sa osumnjičenim za ubistvo R. Z. zajedno radio na rudarenju kriptovaluta i navodno mu nije dao novac. Osumnjičeni za ubistvo pozvao je oko ponoći policiju i prijavio da je ubio stanodavca. On prilikom hapšenja nije pružao otpor, a za njim su raspisane dve policijske potrage jedna zbog izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i jedne od šest meseci - rekao nam je sagovornik.

Kako se navodi, on je oko ponoći u kući u Rakovici, nakon rasprave, iz vatrenog oružja usmrtio Miloša T. nakon čega ga je policija i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

BONUS VIDEO:

Video: Dan posle pucnjave u Surčinu: Đura kalašnjikovim izrešetao Vuka, on preminuo posle par sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA