≫ 

Fotografija s mesta stravičnog zločina kod Novog Pazara: Svekar ubio snaju, beživotno telo leži u travi

Zločin se odigrao ispred porodične kuće u kojoj su oboje živeli

  • 4

Danas oko 15 sati, dogodio se stravičan zločin u selu Crnoča, kada je, kako se sumnja, svekar Dž. E. ubio snaju, pa presudio sebi.

Pojavile su se i fotografije sa lica mesta, na kojima se vidi telo prekriveno belim čaršavom. Zločin se odigrao ispred porodične kuće u kojoj su oboje živeli.

Kako se pretpostavlja, Dž. E. je ubio snaju posle kratke svađe, a potom i sebe, prenela je RTV Novi Pazar.

U ovom selu između Novog Pazra i Tutina, meštani kažu da se radi o finoj ženi, majci sina osmaka, koji je u trenutku ubistva bio u školi.

Njen muž i deveri su u inostranstvu na privremenom radu. Svekrva je u trenutku tragedije bila u njivi, nedaleko od kuće.

Kako su navele komšije, muškarac za kog se sumnja da je počinio zločin, se nedavno vratio iz bolnice, gde je imao operaciju, a uz te, sumnjaju oni, imao je i psihičke zdravstvene probleme.

Video: Video s lica mesta ubistva kod Novog Pazara: Telo ispred porodične kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Copke1978

    30. maj 2022 | 19:33

    I svekar je hteo malo da pita snsju za zdravlje dok mu je žena u njivi,snaja nije dala odgovor i on ljubomorni pas ubije ženu... To samo u srbiji ima još uvek da svekar čuva snaju po selima da ne švrlja dok joj nema muža pa kad pređe granicu i traži nešto više bude uvek zločina iz pakosti i ljubomore...tako je i u Svilajncu prošla moja komšinica koju je napastvovao pa ubio na kraju svekar...moju babu maltretirao svekar pa se jadna jedva spasila ,a ćutalo se o tome da ne bude bruke...sigurno je žena htela da ae požali mužu na matorog skota da je maltretira ,pa je rešio da joj ne dozvoli

  • Super Brundo

    30. maj 2022 | 19:27

    Takvi smo mi Pazarci.

  • Bora

    31. maj 2022 | 16:05

    Bože, kakvi smo mi pećinari! 21 vek a ovo se dešava. Kakva bre Evropa, mi smo za Afriku i to za onaj deo gde još žive ljudožderi! Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA