≫ 

Rasvetljen pokušaj ubistva u "Stefan Braunu": Mladić (22) teško ranio radnika obezbeđenja

U međuvremenu Viši sud u Beogradu, na predlog tužilastva odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Čuljkovića, šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun"

  • 0

Policija u Sokobanji uhapisla je S. V. (22) zbog sumnje da je 15. marta ove godine teško povredio Mira Čuljković (41) radnika obezbeđenja u klubu "Stefan Braun".

Osumnjičeni je nakon svađe ispalio 7 hitaca iz pištolja u Čukljovića i pobegao.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, nakon ranjavanja, Čuljković je drugi radnik obezbeđenja prevezao u Urgentni centar, a u toj bolnici se pojavio i B. T. koji je rekao da je bio u klubu u vreme pucnjave i da mu je potrebna lekarska pomoć. On je, kako saznajemo, u Urgentni ušao sa krvavom majicom, a kako se navodi, imao je i čeono nagnječenje.

Inače, Miro je pogođen u grudi, stomak i butinu.

Dan posle pucnjave koja se dogodila u noći između 14. i 15. marta, uhapšeni su Nikola S, Slavoljub Trajković i Milica D, osumnjičena za pomaganje napdačima, međutim oni negiraju dela za koja se terete.

Viši sud u Beogradu, na predlog tužilastva odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Čuljkovića, šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun".

Sud nije prihvatio predlog da pritvor bude određen i Milici D., koja se sumnjiči da ih je odvezla sa lica mesta i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

Podsetimo, svo troje je saslušano je i oni su negirali izvršenje krivičnog dela.

Oni su, kako se navodi, negirali su da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je teško ranjen Miro Čuljković,  Milica D., kojoj se stavlja na teret pomoć učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, izjavila je da im nije pomagala da pobegnu sa lica mesta i pokušaju da se sakriju.

Dvojici osumničenih određen je pritvor do 30 dana, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog iznemirenja javnosti.

(Telegaraf rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA