≫ 

Otkrivamo detalje sa saslušanja Đure koji je ubio Vuka: "Plašio sam se da mi ne tuku i majku, uzeo sam pušku"

Takođe je naveo da je imao probleme sa njima imao je poslednje tri godine i plašio ih se jer se pričalo da su braca Jolovici problematični, da se bave kriminalom

  • 2
Đura Nikolić ubistvo Vuk Jolović Jakovo Foto: Društvene mreže

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov". On je, kako smo objavili, priznao delo i istako da se ne seća trenutka kada je pucao, a potom je, kako saznajemo, do detalja opisao šta je prethodilo pucnjavi.

- Kajem se ne sećam se samog pucanja. Tog dana Vuk, njegov rođeni brat i još jedan njihov prijatelj maltretirali su me i prebili, ali san uspeo da pobegnem kući. Kasnije su tukli i mog oca, a tokom večeri došli su mi ispred kuće gde su tukli i mog brata. Plašio sam se da mi ne diraju i majku, jer sam čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pšsku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Vuku i ostalima. Nisam znao da jsam ubio Vuka sve do predaje policiji u PS Surčin - rekao je on na saslušanju i dodao da smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je "partizanovac", dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe "Crvene zvezde".

Takođe je naveo da je imao probleme sa njima imao je poslednje tri godine i plašio ih se jer se pričalo da su braca Jolovici problematični, da se bave kriminalom.

Podsetimo, predao se posle dva dana bekstva.

On ga je ubio pred bratom i trojicom prijatelja. Potom je pobegao "golfom", a telefon mu je od tada isključen. Kako se navodi, niko iz njegove porodice ne zna gde se krije kao ni gde je našao kalašnjikov.

Inače, radio je kao kuvar na jednom novobeogradskom splavu.

Vuk J. preminio je prethodne noći u 00.50 u Urgentnom centru tokom operacije.

Video: Dan posle pucnjave u Surčinu: Đura kalašnjikovim izrešetao Vuka, on preminuo posle par sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA