Navijačima koji su učestvovali u tuči na Autokomandi određen pritvor iz dva razloga

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu

  • 5
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je 2. juna 2022. godine, nakon saslušanja osumnjičenih navijača za tuču nakon utakmice FK Patrtizan i FK Vojvodina kod Autokomande M.V, N.B, M.I, A.T i S.M doneo rešenje kojim je prema osumnjičenima odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Foto: telegraf.rs, tuča navijača, Autokomanda Foto: telegraf.rs, tuča navijača, Autokomanda

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Osumnjičenima M.V, N.B, M.I, A.T i S.M se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj manifestaciji ili javnom skupu i krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

BONUS VIDEO:

Video: Tuča navijača Zvezde na meču protiv Žalgirisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istok

    3. jun 2022 | 17:14

    Tukli onesvescenog decka na podu motkama, bas na isti način na koji su ubili Saleta Pantica, i osuđeni uslovno? Sudija, imas li ti decu i verujes li u karmu?

  • Gogiii

    3. jun 2022 | 16:31

    Nazovite stvari pravim imenom....

  • Stane

    3. jun 2022 | 17:16

    Zašto opet samo inicijali, zašto ceo grad, komsiluk i porodica ne sme sa saznaju koji su to sakali hrabri samo u gomili?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA