"Dete je od siline udarca odletelo, otac ga je stavio u kola i povezao u bolnicu": Svedoci nesreće u Kupinovu

- Mališan je bio sa ocem i još jednom rođakom u parku. On je jedno živahno dete i za sekund je nestao. Izašao je na ulicu kada ga je usmrtio maloletnik koji je imao probnu dozvolu- kaže teča nastrdalog mališana

  • 23
Kupinovo, mesto nesreće Foto: Nikola Tomić

Meštani Kupinova zanemeli su od bola nakon tragedije koja se sinoć dogodila preko puta dečijeg parka. Naime, mladić (17) koji je bio za volanom BMW svom silinom udario je trogodišnjeg dečaka koji je istračao na ulicu.

- Od siline udarca dete je bukvalno preletelo preko haube. Otac ga je stavio u svoja kola i krenuo ka bolnici. U jednom trenutku sreo je lekare Hitne pomoći, ali su mogli samo da konsatuju smrt. Jedni pričaju da je dete pobeglo od oca za psom, a drugi da je jednostavno krenuo preko ulice. Prizor je bio jeziv - kaže jedan od očevidaca tragedije u Kupinovu.

Prema rečima teče nastradalog mladića, četvoročlana porodica iz Minhena došla je u Srbiju pre dva dana na dve nedelje kako bi bili na svadbi.

- Mališan je bio sa ocem i još jednom rođakom u parku. On je jedno živahno dete i za sekund je nestao. Izašao je na ulicu kada ga je usmrtio maloletnik koji je imao probnu dozvolu. Dete će biti sahranjeno u Nemačkoj. Roditelji su u šoku od tragedije kao i svi mi- kaže teča nastradalog dečaka.

Policija u Pećincima uhapsila je mladića (17) koji je osumnjičen da je BMW usmrtio dete. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona011

    6. jun 2022 | 18:28

    Park za decu, pored prometne ulice, bez ograde? Zbogom pameti...

  • Nebojša Berak

    6. jun 2022 | 17:08

    Dete od 17 godina NE SME DA VOZI SAM bez pratnje. Drugo roditelji daju detetu sa probnom BMW, sto govori o osionosti i bahatosti. Treba da odgovaraju i bozac i roditelji.

  • Tuga

    6. jun 2022 | 17:11

    Mala deca se ne ostavljaju ni sekunde sama! Ni sekunde! Imam ih 5toro i znam o čemu pričam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA