Oglasilo se tužilaštvo povodom porodičnog nasilja u Zaječaru

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom

  • 0
Zena, nasilje u porodici, policajac Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock/A. Nalbantjan

Danas je u Zaječaru uhapšen N. B. jer je na monstruozan način pretukao svoju nevenčanu suprugu i bebu od četiri meseca.

- U prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru je dovedeno lice N.B. (1981) a koji je zadržan Rešenjem Policijske uprave Zaječar. N.B. se tereti krivičnom prijavom PU Zaječar da je dana 14.06.2022.godine u jutarnjim časovima, u Zaječaru, u porodičnoj kući izvršio nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom Ž.P. (1990) , koju je tukao, nanevši joj tešku telesnu povredu. Nakon saslušanja osumnjičenog od strane postupajućeg tužioca OJT-a u Zaječaru, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Zaječaru stavljen je predlog za određivanje pritvora do 30 dana - rečeno je iz tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, policiju su pozvale komšije, koja je odmah izašla na lice mesta i povređenu porodilju odvezla u Urgentni centar s bebom.

Nezvanično, ona je lekarima kazala da je bebu njen nevenčani suprug šutnuo u glavu. Beba je cele noći zadržana u bolnici radi posmatranja, obavljeni su svi potrebni testovi i analize, ali srećom sve je bilo u redu i novorođenče je ujutru pušteno iz bolnice. Međutim, lekari su videli i da je majka pretučena, i obavili potrebna snimanja i analize. Snimak je pokazao da nesrećna žena ima serijski preloma rebara.

BONUS VIDEO:

Video: Pokidao je sa sebe majicu i davio me njom: Žrtva nasilja pokazala podlive i modrice od muža

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA