≫ 

Devojku (19) udario teretni voz u Nišu: Njene povrede su neverovatne, kažu da je gledala u mobilni telefon

Na klinici će biti zadržana zbog ozbiljnosti povreda

  • 6
Niš, voz, nesreća Foto: Pixabay, Shutterstock, Google maps

Devetnaestogodišnja Nišlijka J.A. teško je povređena noćas oko ponoći kada je na pružnom prelazu u ulici Obilićev Venac udario voz.

- Pacijentkinja je primljena u 00.30 sati sa teškim telesnim povredama. Ima povredu glave, tačnije traumatsko krvarenje u mozgu koje ne zahteva operativno lečenje, povrede glave u potiljačnom delu koje su hirurški zbrinute i prelom ključen kosti. Po trauma protokolu urađen je CT, pregledao je ortoped i opšti hirurg. Zbrinuta je na Klinici za neurohirurgiju, trenutno je hemodinamski i vitalno stabilna, potpuno svesna i komunikativna. Na klinici će biti zadržana zbog ozbiljnosti povreda – saopštio je niški Univerzitetsko klinički centar.

Uzrok nesreće se utvrđuje.

Infrastruktura železnice Srbije potvrdile su nesreću na pružnom prelazu u kojoj je povređena devetanestogodišnjakinja.

- Noćas, desetak minut posle ponoći na pruzi između Crvenog Krsta i Ćele kule, teretni voz je na pruzi u zoni putnog prelaza, naleteo na devetnaestogodišnju devojku koja je tom prilikom povređena. Rampe su na putnom prelazu bile spuštene a devojka se neoprezno kretala trotoarom kraj pruge. Prema izjavama svedoka, gledala je u mobilni telefon, kasno je primetila voz i nije stigla da se skloni. Infrastruktura železnice Srbije još jednom apeluje i upozorava na potrebu za pažnjom i opreznost na putnim prelazima i u blizini pruga kako bi se sprečile ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi - saopštilo je ovo javno preduzeće.

Video: Užasna nesreća u Kupinovu: Maloletni vozač (17) autom udario i usmrtio dete (3)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    17. jun 2022 | 09:14

    I šta je ovde neverovatno? Želim devojci brz oporavak.

  • Jaca

    17. jun 2022 | 10:20

    Mislim da vise nece prelaziti prugu posle ovog..

  • boki

    17. jun 2022 | 12:07

    Jeli treba sve pruge i puteve izmestiti iz Srbije da nebi neko stradao.Sa slusalicama u usima ima li oci i usi zabraniti hidanje ulicom za telefonom u ryci ali nazalost vozaci voze i drze mobilni i to policija nikog nesakcinose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA